Announcement

Collapse
No announcement yet.

Autoload a plugin with RR?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Autoload a plugin with RR?

    Hi ppl!

    I just have a verry simple question, is there anyway to start a plugin when RR starts... as it works now I have to go to it's screen everytime I want it to start...
    Swedish site for CarPC's
    http://www.bilpc.info

  • #2
    which plugin ? extension plugins are auto-loaded with the skin if installed correctly. Application plugins would require you to load them manually.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      Well it's the Milage plugin made by festy... discussed here in the forums...

      as it works now it doesnt start to record my milage info before I go to the screen for that plugin, sure it's not a big deal to go there before I start to drive but it would just be a lot easier if it started at the same time as RR...
      Swedish site for CarPC's
      http://www.bilpc.info

      Comment


      • #4
        where the did you place the "X,<plugin name>" line ? it should be on MENU.SKIN otherwise it won't load till u open the screen you've added it to.
        Ride Runner RR's Myspace

        "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
        "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

        Comment


        • #5
          It was the plugin's fault - even if you loaded it from menu.skin, it didn't 'start' until a label or cmd was called from the plugin. I hadn't noticed, as I had one of it's labels on menu.skin so it was starting straight away for me...
          It's fixed now, see the plugin's thread for a new dll.

          Comment


          • #6
            Originally posted by festy View Post
            It was the plugin's fault - even if you loaded it from menu.skin, it didn't 'start' until a label or cmd was called from the plugin. I hadn't noticed, as I had one of it's labels on menu.skin so it was starting straight away for me...
            It's fixed now, see the plugin's thread for a new dll.
            ohh... so you are sneaking around reading other ppls threads... just kidding, nice done...
            Swedish site for CarPC's
            http://www.bilpc.info

            Comment

            Working...
            X