Announcement

Collapse
No announcement yet.

My label boxes turn pink when set to "scroll-center"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My label boxes turn pink when set to "scroll-center"

    My label boxes turn pink when set to "scroll-center" or "scroll-left"

    I'm using .jpg's for my skins - no transparency.

    Any ideas?
    --------------------------------
    Project completed! (almost)

    My Truck as featured in Custom Classic Trucks magazine.

  • #2
    NOBODY else has seen this?

    I've seen a couple of other threads mention a similar problem, but no solution??
    --------------------------------
    Project completed! (almost)

    My Truck as featured in Custom Classic Trucks magazine.

    Comment


    • #3
      Originally posted by mstaedt View Post
      My label boxes turn pink when set to "scroll-center" or "scroll-left"

      I'm using .jpg's for my skins - no transparency.

      Any ideas?
      Just got the same thing to happen. Working fim=ne then reboot and did not work. Weather icons not showing either. Any ideas guys.
      The Car 2005 Scion xB

      The Truck 2004 GMC Canyon

      Comment


      • #4
        Uninstall and reinstall RR fixed the issue.
        The Car 2005 Scion xB

        The Truck 2004 GMC Canyon

        Comment


        • #5
          This is getting frustrating. Managed to get it working correctly by recreating the graphics, then I recently made some changes to those graphics and the .skin files and it went back to pink labels. Other symptoms are blacked out lists and the buttons don't switch to the "down" graphic when pressed.

          Am I the only one with this problem? Does ANYBODY know what causes this?!!
          --------------------------------
          Project completed! (almost)

          My Truck as featured in Custom Classic Trucks magazine.

          Comment


          • #6
            GDI+ issue

            make sure GDIPlusWrapper.dll is registered
            dx7vb.dll is present and registed

            in rr.ini
            Fastmode=-1
            usedx=true
            -Thanks
            Mitch
            www.rush2112.net

            "Did you test it in carwings??"

            Sun, Come shine my way
            May healing waters bury all my pain
            Wind, Carry me home
            The fabric of reality is tearing apart
            The piece of me that died
            Will return To live again

            Comment


            • #7
              Doesn't the new rr reg the dll? or do u need to do this every install?
              New Car PC Build list in progress

              Comment

              Working...
              X