Announcement

Collapse
No announcement yet.

skin error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • skin error

    Hi guys,

    I'm in the process of trying to move over from CF to RideRunner

    Now RR has installed fine - so the frst thing I did was to change the skin, so I changed to the 'simplistique' skin,,,,all good!

    I keep looking for other skins and came across digital FX 4.0 and igoBMW transparent........I installed these into the proper folders and I'm able to select them from within RRconfig.....the also show up in the preview check with RRconfig, but when I load up RR all I get is the load screen of the skin for a second then this error:

    "does not contain a valid skin! check your settings and try again. Details in debug.txt"


    I've re-installed RR a couple of times but no joy. any pointers guys

    cheers

    Lewis

  • #2
    are you sure the skin folder you're pointing to has the skin files installed? Meaning its not just an empty or parent folder. I've seen this happen before
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

    Comment


    • #3
      yeah I think so....there ar e86 files in both the zip for this skin and in the skins folder on my c: drive

      prt screen of the igoBMW folder on my hard drive:

      Comment


      • #4
        Click image for larger version

Name:	untitled (Medium).bmp
Views:	1
Size:	1.37 MB
ID:	2273994

        Comment


        • #5
          go back to RRconfig and confirm your settings, then make sure you save them before exiting.
          If this doesnt work I would say you have a pretty unique problem
          New Age Garmin - Skin for RR
          New Age Slider - RR SKin In Progress
          "It's called CODE because I don't want you to know"

          Comment


          • #6
            re-checked things....all 'seems' fine - and if I switch to carwings skin ....it works. I'm obviously doing something wrong....may try a diff computer

            Comment


            • #7
              Normally the only reasons for an invalid skin error are general.ini or menu.skin not being there or being corrupt.


              So check those files, open them in notepad to check them.

              Comment


              • #8
                It could be some sort of error/issue with the menu.skin file.. try using the skin switch function within RR to see if it loads.. in any case I'll try to download the igobmw skin and try it myself to see..
                Ride Runner RR's Myspace

                "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
                "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

                Comment


                • #9
                  Looking at the screen shot, it also looks like an older installer may have been used? I thought RR now installed default to c:/Program Files/Ride Runner/ now, not "Road Runner".

                  Comment


                  • #10
                    Maybe this is just an old RR installed, cause I just downloaded the IgoBMW skin, placed in my skins folder and it worked right away, both switching inside RR and starting up RR directly into it.
                    Ride Runner RR's Myspace

                    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
                    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

                    Comment


                    • #11
                      ......I changed it to road runner.....I thought that one of the reasons it wasn't working was because the folder was labeled RideRunner.......I know that sound silly but it was getting that frustrating !! I only just downloaded RR from Nisu(sp) website the other day, so it should be the newest installer........I may re-download it incase I have some corrupt files

                      cheers for your help guys

                      Comment


                      • #12
                        Did you fix it? I have the same exact problem after using installing a new copy of Ride Runner and reinstalling Digital FX 4.0. Now CarWings which is the default skin comes up with the same error.

                        Comment

                        Working...
                        X