Announcement

Collapse
No announcement yet.

No XM Sound after 1.08 update... Please Help!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No XM Sound after 1.08 update... Please Help!

    After installing the 1.0.8.1 Update, I now can't seem to get any audio out of XM when I select Satellite Radio. I have the XM Direct Compatibility box checked and have the Line In option selected for the input to which the TimeTrax module and XM Box are connected to... The XM "appears" to be working since the Channel Names and Songs played are being shown, and also the Spectrum Analyzer is bouncing away happily... however no sound is output... I've set the playing media volume to max, yet to no resolve... I can't seem to get the dang thing to output any sound!!! I've checked the setting in the Windows mixer... interestingly enough whenever I change the setting in Streetdeck as far as where the audio signal is being inputted... Wave, Aux, LineIn... that setting in the mixer seems to get muted.. The Wave setting appears to make the sound whenever I press a button, Navigation, Satellite Radio, Music... etc...This all worked prior to the update... can anyone please give me ideas and/or suggestions on how to fix this.....What am I doing wrong.... Thanks.

  • #2
    Send me your log.

    Does your line input volume change in windows you when you change the playing media volume in streetdeck with XM playing?
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

    Comment


    • #3
      Originally posted by god_of_cpu View Post
      Send me your log.

      Does your line input volume change in windows you when you change the playing media volume in streetdeck with XM playing?
      GOC--
      I'll pull the log later in the morning. I have found that the "master" volume in Windows mixer, definitely changes with volume of the playing MP3 from Music, and also the "blip" noises whenever you push a button. Also found that if a MP3 is playing.. and I switch to XM... the MP3 mutes and the current XM channel that is selected begins to play, however still no sound ..... Thinking should I try to reload the update? In any case I'll send the log...

      Comment


      • #4
        Originally posted by god_of_cpu View Post
        Send me your log.

        Does your line input volume change in windows you when you change the playing media volume in streetdeck with XM playing?
        GOC--
        As promised... I've attached the log... Something interesting is happening also, maybe every other startup.. all audio, wave, MP3, and I think if get XM to play... the sound is almost as if playing at half speed... even the sound whenever I press a button sounds as if its longer and of a different tone, I found if I close the program and restart, everything is back to normal.... Why?? I'll check on the slider of Windows mixer and how it compares to Streetdeck later today... I'm thinking redownload 1.08 update and try again... anyone have a better idea???
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Originally posted by fiveslo View Post
          GOC--
          As promised... I've attached the log... Something interesting is happening also, maybe every other startup.. all audio, wave, MP3, and I think if get XM to play... the sound is almost as if playing at half speed... even the sound whenever I press a button sounds as if its longer and of a different tone, I found if I close the program and restart, everything is back to normal.... Why?? I'll check on the slider of Windows mixer and how it compares to Streetdeck later today... I'm thinking redownload 1.08 update and try again... anyone have a better idea???
          GOC--
          The heck with every other time.. on the part.. that the audio is slowed and sounds like it's playing at 50% of normal speed... it does this every time I start the truck!!! What's up with this???? Anyways... the slider in Streetdeck follows Windows Mixer, for both the Master and Line-In inputs... still awaiting your reply as to what you think.... Please help.... this is really annoying having to close Streetdeck and then restart it just to play MP3s at full speed... XM Satellite Radio would be nice to have... like it used to work in 1.06... with sound...

          Comment

          Working...
          X