Announcement

Collapse
No announcement yet.

Play list problem, all songs but 1 missing on resume some times.. ???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Play list problem, all songs but 1 missing on resume some times.. ???

    Alright well here is a problem that has developed for me in the last month or so. I have streetdeck set for the computer to hibernate on shutdown. Well sometimes when the computer resumes and streetdeck comes back on, all the songs on my playlist are gone except for one song. The one song left is the one playing. This problem only happens about 1/2 of the time or less but it very annoying to have to keep adding the musing back onto the playlist! Any ideas?
    - Mike

  • #2
    I had some of those same problems with some earlier versions of SD. Also, part of the problem was that some of my mp3 files were not in exactly the right format (some tags were wrong) My solution was to end up completely reinstalling everything on my carPC (windows, SD, and everything else) and re-ripping my entire CD collection using WMP to ensure that all my mp3 files were in good condition.

    Probably not the answer you want to hear, though.
    2005 Infiniti G35 6MT Coupe Black/Black
    Core Duo CarPC
    CarDomain page

    Comment


    • #3
      Originally posted by Caelric View Post
      I had some of those same problems with some earlier versions of SD. Also, part of the problem was that some of my mp3 files were not in exactly the right format (some tags were wrong) My solution was to end up completely reinstalling everything on my carPC (windows, SD, and everything else) and re-ripping my entire CD collection using WMP to ensure that all my mp3 files were in good condition.

      Probably not the answer you want to hear, though.
      Hmm, don't wanna do all that. It's weird because it just started happening a few weeks ago, and with songs i always listen to. I mean, sometimes it will keep the songs for days, and sometimes it will clear out my play list each time i get in the truck several times in a row, weird. The only other time i had this problem was when i had some of my songs on an external USB hard drive that didn't always work and the songs would dissappear, but i got rid of that a long time ago.. weird... and I have the latest SD. Anyone else encounter this problem?
      - Mike

      Comment

      Working...
      X