Announcement

Collapse
No announcement yet.

new music not being indexed ???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • new music not being indexed ???

    when i add new music to my car hard drive in my music folder, streetdeck dosnt see it. when streetdeck starts up it says no new files. to get it to see it i have to go and clear the music files and tell it to do a total re index.

    what am i doing wrong or is this a known issue/ bug ?

  • #2
    First, the obvious: Do you have the option to automatically index newly added files enabled?

    Also, what version of SD are you running?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

    Comment


    • #3
      1.1.0

      Comment


      • #4
        First, the obvious: Do you have the option to automatically index newly added files enabled?
        i beleive so cause i see the indexer run when i start streetdeck. but just so i am 100% where is the option located

        Comment


        • #5
          I just applied the 1.1.0.0 update and tried this and go the same results as you.
          I'd revert back to a previous update and use that until there is another update.
          Have you looked in the FAQ yet?
          How about the Wiki?



          Under normal circumstances, a signature would go here.

          Comment


          • #6
            I had this same issue with 1.1, the only thing that fixed it for me is. Turn off automatic indexing in SD, clear your database within SD, close SD, open media player and update your library through there. The indexing in SD 1.1 is worthless.

            Comment

            Working...
            X