Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Deck Map Problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Street Deck Map Problem

    I just got the full version of streetdeck installed. My only problem at this point is that the maps in the navigation module dont seem to be working quite right. I get either no map or a bunch of vertical lines. Also when i go to look at the speedometer part it sometimes takes like 5 seconds to load the graphic or it doesn't load at all. I'm running an intel desktop board witha 1.3 ghz processor and 1 gig of ram. I am using the onboard video card whith directx9 and direct3d. I have my FPS limit set to 45 and I run a consistant 45 - 44 fps with nothing else running. Does anyone have any ideas on what might be the cause or what i might be able to do to fix this? i have attached screen shots to give you a better idea of what I'm talking about. if you need me to give anymore info please let me know.

    Thanks

    Derek

    <BR>


  • #2
    what motherboard are you using?
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

    Comment


    • #3
      I ended up figuring this issue out. I have an intel board with the SIS 662 chipset and Mirage vga adaptor. on stock settings you get vertical lines like pitured above. If you go into the BIOS and up the video memory to 128 the maps render correctly.

      Comment


      • #4
        it seems that Streetdeck wants more video card memory.. than what some motherboards offer by default
        Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

        Comment

        Working...
        X