Announcement

Collapse
No announcement yet.

Streetdeck Problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Streetdeck Problem

    Hello, just got streetdeck activated, was working fine untill now, now when i open it it tries to load but then crashes everytime and exits itself. when i click the "about" icon it said "x-10 driver software not installed" so i searched and re installed my video drivers like one forum member told me to. now the about says "not connected to remote" and the problem continues, i cannot get into streetdeck at all. is there an easy fix to this problem? Sorry if this problem is common.

    Much thanks in advance.

    -kevin

  • #2
    Start, programs, streetdeck, tools....

    Try resetting to default. You can also check your configuration from there. Also try opening in developmental environment and see if it will open there.
    My opinion is my own.

    Comment


    • #3
      Tried it, wont start into developer mode either. Never had this problem till i formatted my hard drive, but it did work for a bit even then. any other ideas? Anything would be appreciated.

      -kevin

      Comment


      • #4
        Have you gone through and updated all windows (ALL updates, including hardware)? Didn't catch the reformat thing before.

        Also, go into my documents and rename the streetdeck folder to something else, then do the same thing under program files (don't uninstall), then reinstall. This should narrow it down to SD or Windows issue.
        My opinion is my own.

        Comment


        • #5
          ok reinstalled streetdeck, now i can get in but then it closes/crashes when i go to music, and i get a runtime error now and then.

          Comment

          Working...
          X