Announcement

Collapse
No announcement yet.

Map data distorted (picture included)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Map data distorted (picture included)

    Hey there,

    A month or so ago I reported an issue I am experiencing where the map data (Streets/cities etc) is completely distorted and for the most part is unreadible. I have included a picture which accurately displays the unreadible text.
    Attached Files
    Asus Pundit Barebones PC
    7" Lilliput LCD
    P4 2.8ghz 512mb 120gb
    Windows XP Pro, VOICES
    Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
    Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
    Black Widow Alarm with Pager

  • #2
    Does it look distorted when its not in 3d Mode?

    Does it look distorted when you are shown the full route planning page showing the map of your entire route?
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

    Comment


    • #3
      It is distorted in both the birds eye view as well as the top down view - if that answers your question?

      As for the preview when you create a route - this screen actually only shows up occasionally. Most of the time, it is blacked out, and i just have to click begin route.

      Thanks.
      Asus Pundit Barebones PC
      7" Lilliput LCD
      P4 2.8ghz 512mb 120gb
      Windows XP Pro, VOICES
      Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
      Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
      Black Widow Alarm with Pager

      Comment


      • #4
        Any updates to this?
        Asus Pundit Barebones PC
        7" Lilliput LCD
        P4 2.8ghz 512mb 120gb
        Windows XP Pro, VOICES
        Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
        Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
        Black Widow Alarm with Pager

        Comment


        • #5
          Couple questions....

          1 - Do you have DirectX 9.0c (latest release) installed?
          2 - Have you attempted to update your video drivers to the latest version.

          IMHO, this appears to be something screwy w/ the video or some system related to video.
          Have you looked in the FAQ yet?
          How about the Wiki?



          Under normal circumstances, a signature would go here.

          Comment


          • #6
            Yes to both of those...

            Everything else works fine...it's just the text in mappoint. All other graphics are perfect.
            Asus Pundit Barebones PC
            7" Lilliput LCD
            P4 2.8ghz 512mb 120gb
            Windows XP Pro, VOICES
            Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
            Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
            Black Widow Alarm with Pager

            Comment


            • #7
              Is it possible for you to reinstall map point? Try that I bet a file got corrupted. With car computers thats a very easy thing to do if its not installed correct and even then data loss can happen.
              2005 Ford Mustang GT <- - - UPDATED PICTURES

              2003 KAWASAKI Z1000 - CUSTOM MODZ

              MBK (AIM = IllMBKllI)

              Comment


              • #8
                How would I reinstall mappoint? I didn't install it...it's part of streetdeck.
                Asus Pundit Barebones PC
                7" Lilliput LCD
                P4 2.8ghz 512mb 120gb
                Windows XP Pro, VOICES
                Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
                Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
                Black Widow Alarm with Pager

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ryguy View Post
                  How would I reinstall mappoint? I didn't install it...it's part of streetdeck.
                  Uninstalling and reinstalling StreetDeck would do this.

                  I can't really tell from the picture, but it seems like just the text is off.

                  Are you running an international version of windows XP or otherwise have any special fonts or other text related stuff installed?

                  Also try changing the text size in navigation settings and seeing if it looks any better. Also if you could take a better screen shot, not just a picture it could give me a better idea of whats wrong.
                  StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
                  Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
                  The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

                  Comment

                  Working...
                  X