Announcement

Collapse
No announcement yet.

Display settings not saved

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Display settings not saved

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.6


    Please give a basic description of the issue here.

    Display settings not saved


    Phone Information

    Please list your phone carrier you are using to test with.



    Please list the manufacturer of the phone you are using to test with.



    Please list the model of the phone you are using to test with.


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes
    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes
    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    Change video settings (e.g frame rate from 1 fps aspect ratio from 4x3)
    Choose save.
    Save to Disk.
    Exit SD
    Start SD, fps is back to 1fps and 4x3

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    Same issue as 1.0.9.5.

  • #2
    Ditto

    Comment


    • #3
      3rd.

      Comment


      • #4
        I need a log, I can't duplicate this.
        StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
        Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
        The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

        Comment


        • #5
          On my laptop and on the G4, when I go into the Video settings from within the settings there is nothing to save.

          Is this where the rest of you are going to make these changes?
          Attached Files
          Jan Bennett
          FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

          Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

          Comment


          • #6
            it's in general - display options. next time it happens i'll send a log.

            Comment


            • #7
              Able to recreate.

              Log file from when I made the change and exited and from when I restarted SD attached.

              this was on the G4.
              Attached Files
              Jan Bennett
              FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

              Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

              Comment


              • #8
                4th

                Comment


                • #9
                  Log files

                  Here a files which should be verbose logs of:

                  1) start, setting display fps/16x9, save, and exit.
                  2) restart where settings have not been saved.
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    This is still not working in 1.0.9.7. Exact same thing as .6. Set to 45 fps and 16x9, exit, reload, and it is reset to 1 fps and 4x3.

                    Comment


                    • #11
                      please provide a log.
                      Jan Bennett
                      FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                      Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by RedGTiVR6 View Post
                        Able to recreate.

                        Log file from when I made the change and exited and from when I restarted SD attached.

                        this was on the G4.
                        G4 here too

                        how where u able to set fps? I cant see the option (same screen as in your post) no options on the video settings!
                        Testing Street Deck and Centrafuse on G4

                        Comment


                        • #13
                          On the infill T3 they hard set the fps limits so you dont see that menu. On the T3 I believe its lowered to 15fps...probably higher on the G4 as the video card is better. The milkdrop effect is also removed on T3.
                          Mitsubishi Eclipse 2006 GT
                          Infill T3 running StreetDeck

                          Comment


                          • #14
                            Spiro -

                            Originally posted by S4Per View Post
                            it's in general - display options. next time it happens i'll send a log.
                            Jan Bennett
                            FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                            Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                            Comment


                            • #15
                              This is still not working in 1.0.9.7. Exact same thing as .6. Set to 45 fps and 16x9, exit, reload, and it is reset to 1 fps and 4x3.
                              2nd

                              Comment

                              Working...
                              X