Announcement

Collapse
No announcement yet.

Updated SD, and now it wont run. (Quits while loading modules etc.) - 1.0.9.8

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Updated SD, and now it wont run. (Quits while loading modules etc.) - 1.0.9.8

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8


    Please give a basic description of the issue here.

    Updated SD, and now it wont run. (Quits while loading modules etc.)


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    No
    If no, please describe your system here.

    WinXP, VIA mb w/ built-in cpu, 1GB RAM, 160GB HD, WiFi, Bluetooth, GPS.

    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes
    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    Run SD.

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    SD worked fine under a pre. version. Updated and suddently SD refused to run. Have tried to reinstall, but no luck. Have also tried tips/hints given in other threads, but still no luck.
    Attached Files

  • #2
    How does it quit? Does it crash? Try deleting the contacts.db file from my documents\streetdeck
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

    Comment


    • #3
      It chrashes. There's no contacts.db in my documents/streetdeck folder..

      Comment


      • #4
        Nevermind. Reinstalled XP and everything works like a charm!
        Thanks for the help anyway! :-)

        Comment

        Working...
        X