Announcement

Collapse
No announcement yet.

Only 2 channel audio working - 10.9.8

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Only 2 channel audio working - 10.9.8

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8


    Please give a basic description of the issue here.

    Only 2 channel audio working


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    No
    If no, please describe your system here.
    Infill T3
    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes
    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.
    Updated to 10.9.8
    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    I noticed that my two rear speakers were not producing any output while in Streetdeck. While using WMP, the rear speakers work correctly. I also noticed a great deal of static which did not occur before.
    Attached Files

  • #2
    as with most any bug report, we need a log file before we can go much further.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

    Comment


    • #3
      Logs

      Uploaded them to original post. Saw some errors in them about the audio device; so hopefully they are helpful. All the drivers are from the Installation DVD. Thanks.

      Comment


      • #4
        have you updated to the latest release by chance?
        Jan Bennett
        FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

        Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

        Comment


        • #5
          Updated to the latest release.....

          I updated to the latest release and the rear speakers are working correctly. I am going to check the log files just to make sure as I have not tried them while resuming from hibernate. Thanks for your help!

          Comment


          • #6
            thanks for the update.

            Please be sure and report back with your findings.

            If I have not heard back from you by this time tomorrow morning I will assume this issue has been resolved and will close this report.

            If you find that it is not resolved and the report has been closed, you have the ability to reopen the report on your own. Just go to the top of the thread and click on the down arrow next to 'Thread Tools'. There will be an option there to re-open the thread.
            Jan Bennett
            FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

            Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

            Comment

            Working...
            X