Announcement

Collapse
No announcement yet.

music not indexing - 1.1.0.0

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • music not indexing - 1.1.0.0

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.1.0.0


    Please give a basic description of the issue here.

    music not indexing


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your username the same system where you encountered this bug?

    Yes
    If no, please describe your system here.

    Infill g4

    when i add new music to my car hard drive in my music folder, streetdeck dosnt see it. when streetdeck starts up it says no new files. to get it to see it i have to go and clear the music files and tell it to do a total re index.

    yes bug can be replicated 100% of the time and others are having the same issue see thread here:

    http://www.mp3car.com/vbulletin/stre...-new-post.html

    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes
    Please list the steps required to recreate the isse you are reporting.

    add any new music to the my music folder.

    turn on streetdeck.

    logo at top says no new music found

    to get music to index you have to go under settings and reindex manually , clearing the old index, which also clears the playlists.

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    note post in original desciption, many other peole also haveing the same issue

  • #2
    I experience the same issue with v1.1.0.0
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

    Comment


    • #3
      Under Music settings, scroll down to the bottom and make sure that the check box for "Automatically index and move music files when Streetdeck starts" is checked. When I installed one of the latest updates, it reset several of my settings, and that box was unchecked even though I had it checked before I installed the update.
      My Grandma & Her Friends on Their Spring Vacation

      Comment


      • #4
        We've been through that already, Nola.
        Have you looked in the FAQ yet?
        How about the Wiki?



        Under normal circumstances, a signature would go here.

        Comment


        • #5
          Are you sure you are placing the files you want indexed in the StreetDeck Import folder? The functionality changed a while back so that it will not index new files in your music folder and move them, rather it will just look for files in the StreetDeck Import folder and move them to the music folder when indexing them. Use the StreetDeck media paths tool to verify your paths.

          I have tested this and it works. I don't have 1.1.0.0 handy though so it could of been inadvertantly fixed.
          StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
          Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
          The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

          Comment


          • #6
            Are you sure you are placing the files you want indexed in the StreetDeck Import folder? The functionality changed a while back so that it will not index new files in your music folder and move them, rather it will just look for files in the StreetDeck Import folder and move them to the music folder when indexing them. Use the StreetDeck media paths tool to verify your paths.
            yes, 1st thing i made sure of. remember if indexes them correctly if i delete the database and tell it to do a manual index

            Comment


            • #7
              The manual indexing indexes from the music path. The auto indexing only indexes from the StreetDeck Import Music path. They are different paths. If your manual indexing is working and the auto indexing is not, it probably because you don't have any files in the import path the auto indexing uses or you have change the path it uses with the Media paths tool.
              StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
              Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
              The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

              Comment


              • #8
                just walked out side and TRIPPLE checked the indexing and the music folder

                Comment


                • #9
                  This has been confirmed as a bug in 1.1.0.0. It will be fixed in the next update.
                  StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
                  Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
                  The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

                  Comment


                  • #10
                    thanks, wow i am surprised i was the 1st to put a bug report in about this.

                    Comment


                    • #11
                      This was mentioned many times prior but never listed as a bug in the proper section. I had an issue that if i had auto index on in SD it would double up a lot of my music and skip the rest so it was annoying to say the least. For now use WMP to do your library it works like a charm everytime.

                      Comment


                      • #12
                        Please retest with the latest release and report back with your findings: http://www.mp3car.com/vbulletin/1151243-post25.html
                        Jan Bennett
                        FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                        Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                        Comment


                        • #13
                          I just put in the new version. I was able to index before. But no longer am able to!

                          Comment


                          • #14
                            1.1.0.9 dosnt seem to want to load, at least it still shows the previous version on the about screen

                            Comment


                            • #15
                              Still shows the previous version?

                              I'm not sure I follow. I've isntalled both 1.1.0.9 releases and it's reading as 1.1.0.9.
                              Jan Bennett
                              FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                              Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                              Comment

                              Working...
                              X