Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zero reception on the AM band - 1.1.0.9

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zero reception on the AM band - 1.1.0.9

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.1.0.9-1.1.1.0


    Please give a basic description of the issue here.

    Zero reception on the AM band


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your username the same system where you encountered this bug?

    Yes
    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes
    Please list the steps required to recreate the isse you are reporting.

    Turn on the radio (FM works) and go to AM.

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    Does not work in normal or -testmode, from a fresh reboot or resume from sleep mode. Before this update I could at least get static and the freq. was way off (completely unusable). It seems to have taken a step back.

    I have a log file, but I am unable to attach any files (says I don't have permission to access that page?)

    Resolved with the release of 1.1.1.6
    _______________________________________________
    All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

  • #2
    Log File

    Here is my log file
    Attached Files
    _______________________________________________
    All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

    Comment


    • #3
      Please retest with the latest release (1.1.1.0) and report back with your findings.
      Jan Bennett
      FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

      Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

      Comment


      • #4
        Originally posted by RedGTiVR6 View Post
        Please retest with the latest release (1.1.1.0) and report back with your findings.
        Sorry, thought I had posted already. Been running 1.1.1.0 for 48 hours and results are the same, no AM reception. I will repost my log file if that helps too...
        _______________________________________________
        All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

        Comment


        • #5
          Log File

          Here's my log, sorry for the delay
          Attached Files
          _______________________________________________
          All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

          Comment


          • #6
            I think I found your issue. There seems to be a bug where sometimes the StreetDeck doesn't think its using an infill radio even though it is and adds an extra zero to the AM band when tuning.

            This should be fixed in 1.1.1.1
            StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
            Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
            The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

            Comment


            • #7
              Originally posted by god_of_cpu View Post
              I think I found your issue. There seems to be a bug where sometimes the StreetDeck doesn't think its using an infill radio even though it is and adds an extra zero to the AM band when tuning.

              This should be fixed in 1.1.1.1
              That would be so AWESOME and a great Christmas gift!!! THANKS
              _______________________________________________
              All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

              Comment


              • #8
                Any idea when the AM radio fix is coming? I am experiencing the same issue, FM radio is fine, but nothing on Am band.

                Thank you and Happy New Year 2008!

                Comment


                • #9
                  Having the same problem here too!!! Anyone have an ETA of when the fix will be released?

                  Comment


                  • #10
                    Looks like a fix has been posted, I'll run it tonight and post my results...results are in problem solved! Thanks so much for all your work on this.
                    _______________________________________________
                    All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

                    Comment


                    • #11
                      Loaded 1.1.1.6 and instant AM radio working! I also get stations above 1600 so I can get traffic again!!!

                      Comment


                      • #12
                        This one has been resolved since the release of 1.1.1.6, thanks again
                        _______________________________________________
                        All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

                        Comment

                        Working...
                        X