Announcement

Collapse
No announcement yet.

Front Row won't work

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Front Row won't work

    I just got my mini today. It came with 10.4.3 loaded so i ran the updater. It updated to 10.4.5. I followed the instructions here:

    http://"http://www.macminicenter.com...ow_101:How-To"

    I install it but the when I get to the part after you run the installer it says you must log out. I click the button, it logs out, but won't log back in. It just sits at a blue screen. I restarted a couple of times and it only get's as far as the blue scree;it won't let me log in.

    So I rebooted in safe mode and restarted the computer. I was then able to log back in, but then I tried to install Front Row again and it just starts the cycle over.

  • #2
    what instructions did you follow? the link didn't show up in your post

    Comment


    • #3
      Works

      This is what you want and it does work on 10.4.4, 10.4.5

      http://www.andrewescobar.com/archive...1/30/frontrow/

      HTH
      __________
      rgds, raceer

      Comment


      • #4
        I tried that one too...like 3 times. Same result. Do you think it has anything to do with the fact that I have 10.4.5 and not 10.4.4?

        Comment


        • #5
          i'm using front row on 10.4.5 with no problems. i'll try to look into it when i get some time.
          STATUS: Planning / In Progress / Completed
          COMPLETE: [*********] 100%
          CAR: '02 Mitsubishi Lancer OZ Rally
          SYSTEM: EPIA M10000
          GPS: HaiCOMM 303e GPS, Routis 2004
          DISPLAY: 7" Xenarc 700TSV
          POWER: OPUS PW-70a + ITPS Combo
          MISC: DVD, WLAN

          Comment


          • #6
            Originally posted by super-fly
            Do you think it has anything to do with the fact that I have 10.4.5 and not 10.4.4?
            Well, that reminds me one thing: I installed FrontRow on my 10.4.4 following
            http://www.andrewescobar.com/archive...1/30/frontrow/ instruction. It was woking fine but I didn't actually use FrontRow a lot after that . Then, somepoint, I upgraded to 10.0.5 and that was fine too (writing from that PB right now). Oneday, suddenly I remember the FrontRow, I installed once but I found there is no sign of FrontRow any more. After installing the FronRow, I saw the new group for FrontRow under Preferences>Keyboard & Mouse>Keyboard Shortcuts and now that's gone too.
            Maybe due to 10.4.5 upgrade??

            Comment


            • #7
              did u follow the instructions exactly. also make sure to use the updated front row enabler and go in the exact order. u might want to try and trash all the stuff you originally installed and start from the beginning. i had problems when i updated my os and had to reinstall everything in front row

              Comment


              • #8
                Fixed it...used 10.4.4

                Comment


                • #9
                  you can probably update to 10.4.5 then. i just updated and haven't had any problems

                  Comment


                  • #10
                    Yeah...I just updated too and it still works. Weird.

                    Comment


                    • #11
                      guess thats what we get for using it on something its not made for

                      Comment

                      Working...
                      X