Announcement

Collapse
No announcement yet.

How to rid logon screen after resume from hibernate (XP)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • How to rid logon screen after resume from hibernate (XP)

    I have XP so it autologon's when I boot, but when I resume from hibernation it still asks me for my password. Is there a way to kill this???

    Thanks!!
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  • #2
    Yes, there is. I fixed mine so it would just go straight to desktop. I wish I could remember how though... Search on google, that's how I found it.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.


    I Wish I could ban people

    Comment


    • #3
      Simple google search found this:
      "Click Start, click Control Panel, and then double-click Power Options. On the Advanced tab, click to clear the Prompt for password when
      computer resumes from standby check box, and then click OK."
      Tidder

      Try RevFE
      The best resurrected frontend I've ever used, period.


      I Wish I could ban people

      Comment


      • #4
        http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=29153

        http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=30367
        Mercedes Benz CLK 430

        Comment


        • #5
          you guys rock. Thanks!
          '02 GTI
          [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
          [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
          [512MB RAM] [Custom housing]
          [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
          Progress Meter: [==============|] 99.9%

          Comment


          • #6
            I was having the same problem, did a search and found this thread. thanks guys. It helped me too.

            Comment


            • #7
              Originally posted by jeremyp111 View Post
              I was having the same problem, did a search and found this thread. thanks guys. It helped me too.
              x2
              My Install

              Comment


              • #8
                Hey Wow, That is exactly what i needed. Thanks

                Comment

                Working...
                X