Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sound card and network card

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sound card and network card

    Anyone ever had this problem?

    My network card seems to have a problem when I install the sound card... it will run, then pause for a few seconds, then run, then pause, etc...

    Any ideas on what could be wrong or what I could do to fix it? Right now its either sound or the network...
    Check out my MP3 Cougar in the works...
    http://www.skymatt.com/cougar/

  • #2
    Sounds like an IRQ conflict.

    ------------------
    Aaron Cake
    London, Ontario, Canada

    Player: Cyrix 200, 32MB RAM, 10.2Gig Quantum HD, Onboard EtherNet/Sound/Video, Custom Lexan Case, Arise DC-DC, Win95 Kernal w/Custom Player
    Car: '86 Mazda RX-7 w/Basic Performance Upgrades
    Player: Pentium 166MMX, Amptron 598LMR MB w/onboard Sound, Video, LAN, 10.2 Gig Fujitsu Laptop HD, Arise 865 DC-DC Converter, Lexan Case, Custom Software w/Voice Interface, MS Access Based Playlists
    Car: 1986 Mazda RX-7 Turbo (highly modded), 1978 RX-7 Beater (Dead, parting out), 2001 Honda Insight
    "If one more body-kitted, cut-spring-lowered, farty-exhausted Civic revs on me at an intersection, I swear I'm going to get out of my car and cram their ridiculous double-decker aluminium wing firmly up their rump."

    Comment


    • #3
      How are the devices connected ?

      USB, ISA or PCI ?
      Gizmo-
      Techonlogy on Wheels
      http://www.hjnetworks.com/car

      Comment


      • #4
        Is the network card and Sound Card ISA? May want to try PCI network card
        -+[MP3PC]+-

        Comment

        Working...
        X