Announcement

Collapse
No announcement yet.

iGLaunch v2 - Routis/iGuidance Nag Remover + More

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • iGLaunch v2 - Routis/iGuidance Nag Remover + More

    Configurable Routs/iGuidance Nag Screen remover. This works with centrafuse. No multiple instances of iGuidance or Routis. This also resumes the GPS if the computer resumes from hibernation. Comments, suggestions, etc welcome

    Code:
    Version History
    
    [v2]
    
    *New Features*
    --------------
    
    -Reconnect GPS on resume
    	Will click on the COMM port after coming out or Resume
    
    
    *How To*
    -----------------
    
    -iGLauncher.ini
    	FILENAME - Self-explanatory
    	DIRECTORY - Self-explanatory
    	PARAMETERS - Self-explanatory
    	COMMPORT - The COMM port that the GPS is on for Resume
    	RECONNECTGPS - TRUE or FALSE
    Download v2
    PowerVoice v1 | NaviVoice Source
    GammaControl v2.4
    SKINbedder v3

    1995 Lexus SC300

  • #2
    Gonna try this out as soon as I get back to the car!
    -GiZak-
    Carputer Project: 98% Complete!! *tweakin'*
    Xenarc 7TSV | Opus 150 | Biostar M7NCG400 | Athlon Mobile2200 | Seagate 160Gb | Kingston 2x256mb | BT Holux GR-231 GPS | LiteOn CD-R/DVD| Keyhole Rev. Cam | Zippy Mini-glow Keyboard

    Comment


    • #3
      Originally posted by gizak
      Gonna try this out as soon as I get back to the car!
      It works out great on paper, just hope it works in the car

      Also, I'm not sure if you have to have the GPS app be visible before hibernation.
      PowerVoice v1 | NaviVoice Source
      GammaControl v2.4
      SKINbedder v3

      1995 Lexus SC300

      Comment


      • #4
        Anyone get it working?
        PowerVoice v1 | NaviVoice Source
        GammaControl v2.4
        SKINbedder v3

        1995 Lexus SC300

        Comment


        • #5
          Port it over to Frodo and I will
          2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
          2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
          Sound Stage
          Eclipse|MTX|Infinity

          Comment


          • #6
            I gave this a shot since the other solution was in fact opening multiple instances of iguidance when used in CF. I thought this was working fine at first, but realized later that it wasn't. Maybe I'm doing something wrong... Also, I'm not a coder, so wasn't sure what to put in the parameters field (i guess it isn't self-explanatary to noobs lol). Also, I don't think it matters, but I'm using a BT GPS unit.
            -GiZak-
            Carputer Project: 98% Complete!! *tweakin'*
            Xenarc 7TSV | Opus 150 | Biostar M7NCG400 | Athlon Mobile2200 | Seagate 160Gb | Kingston 2x256mb | BT Holux GR-231 GPS | LiteOn CD-R/DVD| Keyhole Rev. Cam | Zippy Mini-glow Keyboard

            Comment


            • #7
              Originally posted by -zip-
              Port it over to Frodo and I will
              What do you mean? You can use with with FP. Just change the filename to my program.
              Originally posted by gizak
              I gave this a shot since the other solution was in fact opening multiple instances of iguidance when used in CF. I thought this was working fine at first, but realized later that it wasn't. Maybe I'm doing something wrong... Also, I'm not a coder, so wasn't sure what to put in the parameters field (i guess it isn't self-explanatary to noobs lol). Also, I don't think it matters, but I'm using a BT GPS unit.
              Don't put anything in the PARAMETERS field. Also after installing it and configuring it to workin CF, restart CF. Don't forget to set the window caption to "iGuidance".
              PowerVoice v1 | NaviVoice Source
              GammaControl v2.4
              SKINbedder v3

              1995 Lexus SC300

              Comment


              • #8
                Originally posted by 0l33l
                What do you mean? You can use with with FP. Just change the filename to my program.
                Don't put anything in the PARAMETERS field. Also after installing it and configuring it to workin CF, restart CF. Don't forget to set the window caption to "iGuidance".
                Yea, I left PARAMETERS blank, and I assume you mean to put the window caption in CF to "iGuidance" , which I did. It was really weird, I'll tinker around with it some more, cause I could have sworn it was working when I first used it, but anytime thereafter, the nag screen popped and stayed.
                -GiZak-
                Carputer Project: 98% Complete!! *tweakin'*
                Xenarc 7TSV | Opus 150 | Biostar M7NCG400 | Athlon Mobile2200 | Seagate 160Gb | Kingston 2x256mb | BT Holux GR-231 GPS | LiteOn CD-R/DVD| Keyhole Rev. Cam | Zippy Mini-glow Keyboard

                Comment


                • #9
                  Originally posted by gizak
                  Yea, I left PARAMETERS blank, and I assume you mean to put the window caption in CF to "iGuidance" , which I did. It was really weird, I'll tinker around with it some more, cause I could have sworn it was working when I first used it, but anytime thereafter, the nag screen popped and stayed.
                  Restart CF. Also check if either applications is running. Just do a full shutdown
                  PowerVoice v1 | NaviVoice Source
                  GammaControl v2.4
                  SKINbedder v3

                  1995 Lexus SC300

                  Comment


                  • #10
                    How does this work with RR?
                    Progress Meter:

                    [|||||!||||'] 95% complete

                    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

                    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

                    Comment


                    • #11
                      doesn't work for me I think the m10000 might be too slow... it seems to be sending the click before iGuidance has a chance to finish caching.

                      EDIT oh yeah, is the hibernate function supposed to work for resume from suspend as well? Cuz that doesn't work either.. hehe
                      Stealth OEM spyder
                      1204 dot net!

                      Comment


                      • #12
                        I seem to be having the same problem. Not quite waiting long enough for slower systems.

                        Also, coming out of hibernation sometimes I could get it to work, other times (for some reason) it changed the com port on Routis to 1.
                        Progress Meter:

                        [|||||!||||'] 95% complete

                        It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

                        "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

                        Comment


                        • #13
                          Well, it was working for a while, and now it's not working again! It's pretty strange. FYI, I do a full reboot each time, not a hibernate. It seems as it works fine anytime I use CF + Iguidance after the first time of clicking through the nag, so as long as my OS is up and running there's no prob. -but since I do a full reboot each time, I still have the nag screen pop up and stay randomly.
                          -GiZak-
                          Carputer Project: 98% Complete!! *tweakin'*
                          Xenarc 7TSV | Opus 150 | Biostar M7NCG400 | Athlon Mobile2200 | Seagate 160Gb | Kingston 2x256mb | BT Holux GR-231 GPS | LiteOn CD-R/DVD| Keyhole Rev. Cam | Zippy Mini-glow Keyboard

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by carpcnoobie
                            How does this work with RR?
                            It should. Hopefully it does. But sonce people running CF are having problems with it then I guess not
                            Originally posted by silencery
                            doesn't work for me I think the m10000 might be too slow... it seems to be sending the click before iGuidance has a chance to finish caching.

                            EDIT oh yeah, is the hibernate function supposed to work for resume from suspend as well? Cuz that doesn't work either.. hehe
                            Hmm.. i wonder why it is sending the click before it gets a chance to load. I specifically wait for the nag screen to open before sending commands. Weird.

                            I trap the resume command. So it should work.
                            Originally posted by carpcnoobie
                            I seem to be having the same problem. Not quite waiting long enough for slower systems.

                            Also, coming out of hibernation sometimes I could get it to work, other times (for some reason) it changed the com port on Routis to 1.
                            Yeh, it sounds like its not waiting long enough. Great
                            Originally posted by gizak
                            Well, it was working for a while, and now it's not working again! It's pretty strange. FYI, I do a full reboot each time, not a hibernate. It seems as it works fine anytime I use CF + Iguidance after the first time of clicking through the nag, so as long as my OS is up and running there's no prob. -but since I do a full reboot each time, I still have the nag screen pop up and stay randomly.
                            Do you have CF to start up right on startup?
                            PowerVoice v1 | NaviVoice Source
                            GammaControl v2.4
                            SKINbedder v3

                            1995 Lexus SC300

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by 0l33l
                              Do you have CF to start up right on startup?
                              ^Yes I do.

                              I also tried adding iguidance to startup as well so that it would open and remove nag screen (this works fine!) before clicking on "GPS" in CF in hopes it would resolve it, but I think it only caused a multiple instance of CF to open.
                              -GiZak-
                              Carputer Project: 98% Complete!! *tweakin'*
                              Xenarc 7TSV | Opus 150 | Biostar M7NCG400 | Athlon Mobile2200 | Seagate 160Gb | Kingston 2x256mb | BT Holux GR-231 GPS | LiteOn CD-R/DVD| Keyhole Rev. Cam | Zippy Mini-glow Keyboard

                              Comment

                              Working...
                              X