Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hibernate and VIA Smart 5.1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hibernate and VIA Smart 5.1

    I am having a problem with my carPc when resuming from hiberation. Everything works perfect except for the Smart 5.1 function. Once the pc has resumed, my front speakers work but my rear and subs dont. I have to minimize roadrunner, open the vinyl deck software and un-check and then check the Smart 5.1 option. Then everything is back to normal. This only happens when i hibernate (which is 99% of the time) If I do a full boot all works as it should. Any suggestions?

    (I am using the VIA EN-15000 board and tiny win XP)

  • #2
    Seems like a driver issue. Are you using the latest version from VIA Arena?

    Comment


    • #3
      yea i have tried the latest drivers. im starting to think that its a windows xp problem. or more specificly, a tinyXP version of winXP problem. SUCKS!

      Comment


      • #4
        is anyone else facing the same problem?

        cos i'm planning to get the EN15000 sometime soon
        VIA EN15000 C7 // CTF700 7" Screen // Morex 3688 Black Case
        M2-ATX // 80GB HD
        DVD-RW // PowerMate
        Belkin Bluetooth V1.2 // Hauppauge WinTV FM

        Centrafuse RC5

        JBL GTO 75.4 520W // Pionneer Kevlar 260w Speakers

        Comment


        • #5
          I had the same problem, here is the solution:
          http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?p=950228

          Regards!

          Uros
          System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
          USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
          Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
          Honda delSol project
          CarDomain

          Comment

          Working...
          X