Announcement

Collapse
No announcement yet.

Installed XP Media Center.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Installed XP Media Center.

    Ok so I installed the .iso I got of Windows Media Center... It works fine... now all I need to know how to do is access that neato myHTPC looking front end...

    WHere is it?

    Please help.

    Thanks.

    Greg
    Click Here to see my Car's Website
    2003 Nissan Sentra Spec-V

  • #2
    http://www.myhtpc.net/
    Audio:Pioneer KEH P6900R, CD multi Changer, CD-RB20 Aux input adapter.
    System:AMD550, 192 Ram, 13Gb HDD, Via Micro ATX, o/b Sound, 32Mb G/c, T/screen In-Dash 7" LCD VGA, IrMan, 120w inverter.
    O/s:Windows 98lite
    Software:MediaEngine 1.7.7

    Comment


    • #3
      Originally posted by jakeep
      http://www.myhtpc.net/
      are you being sarcastic ? cause that's not what he asked
      [H]4 Life
      My next generation Front End is right on schedule.
      It will be done sometime in the next generation.
      I'm a lesbian too.
      I am for hire!

      Comment


      • #4
        Nah not being sarcastic.... What is it that he is after then?..
        Audio:Pioneer KEH P6900R, CD multi Changer, CD-RB20 Aux input adapter.
        System:AMD550, 192 Ram, 13Gb HDD, Via Micro ATX, o/b Sound, 32Mb G/c, T/screen In-Dash 7" LCD VGA, IrMan, 120w inverter.
        O/s:Windows 98lite
        Software:MediaEngine 1.7.7

        Comment


        • #5
          run ehshell.exe
          -------------------------------------------
          (=========-) 99% complete
          --------------------------------------------
          AMD K6/2 500 @ 450mhz to keep heat and power usage down, 64Mb, slim CDrom drive, 64mb USB pendrive for MP3 transfer, 10Gb 2.5" drive for MP3, USB>RS232
          All jammed in external CDROM drive case.
          Kenwood KVC-1000r In-Dash LCD. x-10 MouseRemote. Destinator V2 Gps. DC-DC with onboard Shutdown controller.
          ----------------------------------------------

          Comment


          • #6
            I found the file ehshell.exe in the windows/ehome directory... but it gives me an error stating that the program failed to initiate and was shut down.


            Other than that the OS works fine. Just nothing special looks like I will be installing win2k or mabye even trying the 4008 build of Longhorn.
            Click Here to see my Car's Website
            2003 Nissan Sentra Spec-V

            Comment


            • #7
              You need .NET framework and service pack 1 installed as well. Sounds like one of these is missing, I had same error before installing .NET framework from windows update site.

              Try sticking the text below in a text file and save it as media.bat and run it:

              date 07-01-2002
              REM Executes remote control unit first.
              %systemroot%\ehome\medctrro.exe
              REM Execute shell now.
              %systemroot%\ehome\ehshell.exe
              -------------------------------------------
              (=========-) 99% complete
              --------------------------------------------
              AMD K6/2 500 @ 450mhz to keep heat and power usage down, 64Mb, slim CDrom drive, 64mb USB pendrive for MP3 transfer, 10Gb 2.5" drive for MP3, USB>RS232
              All jammed in external CDROM drive case.
              Kenwood KVC-1000r In-Dash LCD. x-10 MouseRemote. Destinator V2 Gps. DC-DC with onboard Shutdown controller.
              ----------------------------------------------

              Comment


              • #8
                I downloaded the .net install package and tried to run it. It said that my version of windows already had the components installed (It is a clean install) also SP1 was already installed.

                I ran windows update and restarted and still the same error occurs when I try to run ehshell.exe "Application failed to initialize properly error 0xc0000135.

                I also made a .bat with the text you posted (thanks) and it came up with multiple errors of the same type.

                Any other suggestions???


                Thanks for the help.

                Greg
                Click Here to see my Car's Website
                2003 Nissan Sentra Spec-V

                Comment


                • #9
                  do you have the proper hardware ?
                  [H]4 Life
                  My next generation Front End is right on schedule.
                  It will be done sometime in the next generation.
                  I'm a lesbian too.
                  I am for hire!

                  Comment


                  • #10
                    Well I got it to work,

                    I found that the installation was corrupted right on the .iso so I scrapped it and after much packet searching... found the 8-in-1 WINXP MCE TPC cd. (ONE HELL OF AN XP DISK)

                    This thing is bootable and installs any type of XP install you want... without a flaw or hitch.

                    Now I have MCE running on my epia 800 nicely... and it is PERFECT!!

                    Now Im just waiting on my Xenarc to arrive and I will have all the parts for the Sentraputer.

                    Thanks to all those that helped with my MCE problems.
                    Click Here to see my Car's Website
                    2003 Nissan Sentra Spec-V

                    Comment

                    Working...
                    X