Announcement

Collapse
No announcement yet.

EWF problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • EWF problem

    Okai ive done this.

    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...03&postcount=6

    But once i reboot and go to a cmd line and type "ewfmgr C:" i get
    "Failed getting protected volume configuration with error 1. Incorrect Function"

    Can anyone help? thanks.

    Also my HD is on the secondary IDE cable, Primary isnt working for some reason, could this be a problem?

  • #2
    use: http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=38484

    and make sure you have XPe SP2 EWF files otherwise it won't work. Also, double-, triple-, and quadruple-check your registry entries to make sure everything is in there properly as well as making sure the files are in the right directories. When you boot up make sure you don't have any other hard drives plugged in besides your EWF drive.

    *EDIT*: didn't see your last part about your IDE channels. Make sure the ArcName matches your boot.ini arcpath
    EWF, HORM, MinLogon on XP.

    Zotac ION Atom N330, 2GB low-profile RAM, M3-ATX
    Win Embedded Std 2011 RC
    OCZ Vertex Turbo 30GB SSD
    Lilliput 629 Transflective, WRX Screen Mount
    BlueSoleil BT, i-Blue GM-2 GPS, DirectedHD Radio, Andrea Mic
    VoomPC 2

    Comment


    • #3
      my boot.ini file is
      [boot loader]
      timeout=30
      default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
      [operating systems]
      multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

      My arcpath is set as "C:" i dont think thats right? what should my arcpath be set as?

      EDIT: Stupid me haha. okai lemme fix things up and give it a reboot to see if it worked.

      Comment


      • #4
        Yeah, it works now. But everytime i restart, or turn my comp off and on again, it comes up with that.

        Safe mode
        last known good configuration
        Start windows normally

        Also when i type ewfmgr c: into a cmd.
        it says the type is RAM (REG), isnt this the wrong mode? dont we want just RAM?

        Comment


        • #5
          no, this configuration is RAM (REG) which means that EWF stores its state in the registry. regarding the safe mode... read the doc I linked in my first reply...
          EWF, HORM, MinLogon on XP.

          Zotac ION Atom N330, 2GB low-profile RAM, M3-ATX
          Win Embedded Std 2011 RC
          OCZ Vertex Turbo 30GB SSD
          Lilliput 629 Transflective, WRX Screen Mount
          BlueSoleil BT, i-Blue GM-2 GPS, DirectedHD Radio, Andrea Mic
          VoomPC 2

          Comment


          • #6
            haha my stupid mistake again, it was because my reboot before wasnt done properly, then i enabled the overlay. So it just keept coming up everytime.

            I just disabled it, rebooted, selected the start windows normal option, enabled overlay and its working perfect now

            thanks for your help.

            Comment

            Working...
            X