Announcement

Collapse
No announcement yet.

Runtime error "9"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Runtime error "9"

    Hi, i'm trying to switch to FreeDrive since it seems to be more car-user-friendly, and, even if i found it very well done, i'm experiencing some troubles:
    quite often FD ends with a "runtime error 9 - subscript out of range" error and it quit itself when i try to make a route. (i'm using it at home by now, so no gps fix cause my antenna is roof-mounted on my car). Any ideas on which could be the cause?
    I'm using a garmin oem gps 15W on internal com2 of an epia MII (that works correctly with MM and Mappoint).
    Thank U.
    C.

  • #2
    hi. .can you give me some more info.. say you start FD up.. then u tap the screen for menu.. then you choose address ? does the address page come up with the list ? or does it not even get this far ? The more info you can give me the better, as I will be able to figure out then whats going on and fix it for you.

    cheers

    CdR
    Follow me on Twitter

    http://www.FreeICE.co.uk

    Comment


    • #3
      Hi, well, everything goes well (i can play around with settings, map visualisations ....), when i try to insert a destination, i can choose city, adress, number but when i press GO in order to show the path to desired location, then the error message pops up. But unfortunately not always .... I'll let u know if i have more clues when i'll try it in my car.
      Cheers.

      Comment


      • #4
        Originally posted by cyberlancer
        Hi, well, everything goes well (i can play around with settings, map visualisations ....), when i try to insert a destination, i can choose city, adress, number but when i press GO in order to show the path to desired location, then the error message pops up. But unfortunately not always .... I'll let u know if i have more clues when i'll try it in my car.
        Cheers.
        Hi Cdr. I'm also trying FD, but i'm having the same issues of Cyberlancer in the same conditions..........

        I have grabbed the last 0.80 with the last patch 0.85
        Any ideas?

        Thanks in advance!
        Fabio

        _______________________
        Travla C134
        Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

        RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

        Comment


        • #5
          Found the bug

          I have changed the international settings from Italy to UK, and all works great. Switching again to Italy (int. Settings) re-got the runtime error 9.

          Maybe a problem related to the decimal separator in the numbers i think...
          Fabio

          _______________________
          Travla C134
          Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

          RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

          Comment

          Working...
          X