Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is it just me ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is it just me ?

    I can no longer upload my log file to the server.
    I also cannot bring up my log on the tracking page. It just hangs.

    Dan

  • #2
    I just tried logging in, into your account and it seems to be working. Can you please check it again and let me know if it still stuck for you or not?
    Thanks
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

    Comment


    • #3
      Now I got in with no problem .. Weird.

      I even uploaded a made up logfile and it worked.

      Comment


      • #4
        I'm back where I was now..
        I just went out to my truck and the log uploaded with no problem.
        Come back in the house on the website to see the tracking and it just comes to a crawl when I login.

        Comment


        • #5
          Ok, thanks for the info. I've gone through the logs and I'm seeing where you were having the problem. I'll check into what may be causing it tomorrow. I also need to fix the layout of the tracking page still with the Google maps.
          AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
          Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
          Installed.


          -GPSSecure- - GPS Tracking
          -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

          Comment


          • #6
            Not sure if you did anything .. But everything is working fine today.

            Dan

            Comment

            Working...
            X