Announcement

Collapse
No announcement yet.

anyone setup a nokia n95 with phoco?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • anyone setup a nokia n95 with phoco?

    Strange questions cos ive had this working perfectly before.

    Ive just finished a re-build of my carputer, went through the re-activation of phoco (which finally got working today)

    Went through the wizard, finds the com port, with activate headset at startup.

    The phone then connects ok, shows signal and battery etc.

    No sound goes through the stereo whatsoever, its connected to the audiogateway fine (through bluetooth places anyway)

    Ive cranked the volume upto full on the phone handset (it displays a headphone icon on phone display)

    On all other carkits i use i get a car icon on the handset

    Anyone got any idea what i'm missing?
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  • #2
    How did you get the N95 to connect? I can't seem to create a serial connection to the phone.

    Cheers,

    bubba

    Comment


    • #3
      Originally posted by bubbaphatass View Post
      How did you get the N95 to connect? I can't seem to create a serial connection to the phone.

      Cheers,

      bubba
      It connects via the DUN profile (Dial UP Networking) to get the phone status and the headset profile on the n95 for the audio transfer.
      CarPuter Progress:
      Planning:-----> [||||||||||] 100%
      Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
      Software:-----> [||||||||||] 100%
      Installing:-----> [||||||||||] 100%
      Current Project= Making skins in photoshop...

      Comment

      Working...
      X