Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please help getting my v600 to work with phoco

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Please help getting my v600 to work with phoco

    It just says resetting fone when I start up phoco, I have latest version and latest widcom and did everything right (I think)
    I'll pay for it if I get it working
    Attached Files
    Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

  • #2
    Do a little search on Moto phones.
    Why did you answer with "No" upon the question of PhoneTest "Is this a Motorola phone"?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

    Comment


    • #3
      i did search for a while and i always answer with yes.

      am I missing something?

      All the vidcom stuff works fine, just not the phoco stuff
      Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

      Comment


      • #4
        You have to use the DUN profile.
        Skinning to go... VisualDesigner2!

        Comment


        • #5
          could you PLEASE be more specific I really want to get this to work
          Attached Files
          Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

          Comment


          • #6
            I guess the recomendation of PhoneTest sucks sometimes

            However, you've got the right port number. It's COM5 in your case (this is DUN - Dial-Up Network).
            Use this to setup PhoCo.
            Skinning to go... VisualDesigner2!

            Comment


            • #7
              so what do i do now zorro? when i open phone co it just says resetting fone and freeezes-well, it doesn't freeze, but i cant get that box to go away.
              Attached Files
              Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

              Comment


              • #8
                Set UseReset to False in your config, then let it run and send me the logfile.
                Skinning to go... VisualDesigner2!

                Comment


                • #9
                  oh i got it, didnt know i had to change it in that config thing. thought the test did it for me

                  Can't see my address book though or any info other than signal hmmmm

                  i can only manual dial and when i do, I can't hear anything or talk. it just hangs up on its own too
                  Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

                  Comment


                  • #10
                    Take a look here:
                    http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...aspx?PostID=14

                    The hangup might be caused by a firmware bug...
                    Skinning to go... VisualDesigner2!

                    Comment


                    • #11
                      aw man i copied those settings and i'm soooo close, the phonebook works and i can call people but i cant hear/talk to them and I can't pick up calls. It acts as if I did but my fone is still ringing...

                      Almost there thanks for your help!


                      <Communication id="Motorola">
                      <Port>5</Port>
                      <Setting>38400,N,8,1</Setting>
                      <Vendor>Motorola</Vendor>
                      <PhoneBookLocation timeout="60">AD</PhoneBookLocation>
                      <UseCharset>8859-1</UseCharset>
                      <UseClip>True</UseClip>
                      <UseCLCC>True</UseCLCC>
                      <UseCNMI mode="3,1">True</UseCNMI>
                      <Keypad quote="True" terminate="False">-MVTS</Keypad>
                      <PBRead>+MPBR</PBRead>
                      <SMSStore>ME</SMSStore>
                      <IgnoreMS>True</IgnoreMS>
                      <Keys>
                      <Key id="Key_0">0</Key>
                      <Key id="Key_1">1</Key>
                      <Key id="Key_2">2</Key>
                      <Key id="Key_3">3</Key>
                      <Key id="Key_4">4</Key>
                      <Key id="Key_5">5</Key>
                      <Key id="Key_6">6</Key>
                      <Key id="Key_7">7</Key>
                      <Key id="Key_8">8</Key>
                      <Key id="Key_9">9</Key>
                      <Key id="Key_Star">*</Key>
                      <Key id="Key_Hash">#</Key>
                      <Key id="Key_VolUp">U</Key>
                      <Key id="Key_VolDown">D</Key>
                      <Key id="Key_Up">:X</Key>
                      <Key id="Key_Down">:C</Key>
                      <Key id="Key_Left">:L</Key>
                      <Key id="Key_Right">:R</Key>
                      <Key id="Key_Enter">:J</Key>
                      <Key id="Key_Back">E</Key>
                      <Key id="Key_Clear">S</Key>
                      <Key id="Key_FK1">[</Key>
                      <Key id="Key_FK2">M</Key>
                      <Key id="Key_FK3">]</Key>
                      <Key id="Key_FK4">:T</Key>
                      </Keys>
                      Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

                      Comment


                      • #12
                        I need the logfile (Phonectllog.txt)
                        Skinning to go... VisualDesigner2!

                        Comment


                        • #13
                          3/18/2005 6:02:24 AM MediaPlayer: WMPLAYER
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:24 AM Version: 1.4.1885.17400
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:24 AM Not licensed.
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:27 AM Keymap "Sample Key-Map for SE T610 simulating a mobile phone like keypad" loaded, 25 mappings found.
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:27 AM Opening COM5
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:29 AM COM: <
                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:30 AM COM: <
                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:31 AM COM: <
                          ERROR

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:31 AM COM: <
                          +CSCS: ("8859-1","ASCII","GSM","UCS2","UTF8")

                          +CRC: (0-1)

                          ERROR

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:31 AM COM: <
                          +CSCS: "8859-1"

                          +CRC: 1

                          ERROR

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:32 AM COM: <
                          +COPS: 0,0,"T - Mobile"

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:32 AM Current operator: "T - Mobile"
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:32 AM COM: <
                          +CGSN: IMEI353107001114251

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:33 AM COM: <
                          +GMI: "Motorola CE, Copyright 2000"

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:33 AM Real vendor: [+GMI: "Motorola CE, Copyright 2000"]
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:33 AM COM: <
                          +CSQ: 21,99

                          +CBC: 0,60

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:57 AM **** TIMEOUT ****
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:02:58 AM COM: <
                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:03:14 AM COM: <

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:03:14 AM COM: <
                          +CSQ: 27,99

                          +CBC: 0,60

                          OK

                          ----------------------------------------------------------------------------
                          3/18/2005 6:03:18 AM SwitchToApp not running. Closing.
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

                          Comment


                          • #14
                            thank you!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

                            Comment


                            • #15
                              Please set SendLogEnabled to True in your Config.

                              BTW: Looks to me like a bit outdated firmware (CLIP seems to be not supported and stuff). Did you look for a firmware update?
                              Skinning to go... VisualDesigner2!

                              Comment

                              Working...
                              X