Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need Help Motorola E1000 with phoco

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need Help Motorola E1000 with phoco

    Hi all, i'm new here and need help.
    I have motorola e1000 and trying connect via BT. Just know the way to connect my phone is via dialup networking. I use bluesoleil with program IVT corporation bluesoleil.
    I have pair my E1000 with it and try a service dialup with no problem. but when i use phoco test soft, my BT failed to connect my phone . Here the picture i attach..

    Click image for larger version

Name:	E1000.jpg
Views:	1
Size:	91.9 KB
ID:	2296981

    Thank you for your help

  • #2
    Anyone can help to solve my problem....

    Comment


    • #3
      Hi!
      I have got this problem too. it 's legacy to the device bluetooth .I have changing device and resolved it.You must buy a device windows xp compatible, without need of driver added.Sorry for my English..;-)

      Comment


      • #4
        Thanks for your help.. i will try it.

        BTW, what device (brand) you are using ?

        Comment


        • #5
          A digicom device.
          Tomorrow I say you of precise the name.
          I don't remamber it now and I must read it.
          I have installed phoco and works very well with it.

          Comment


          • #6
            Thanks fax..

            Comment


            • #7
              I've also heard that motorola devices don't much like phoco. Something about how they are limited to only one open connection while phonecontrol requires two? I haven't tried it out yet, but I need to. I've got a motorola v550 myself.

              Comment

              Working...
              X