Announcement

Collapse
No announcement yet.

Answering but nothing happens

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Answering but nothing happens

    Hi all, I' using NaviVoice 1.7, and when I say "boris", pc answers me "listening" and icon changes into a microphone: good begin. I say "open navigation", and he understands me and says : "opening navigation", but nothing happens. I have Map Monkey configured in program_name400=C:\destinatorApps\Map Monkey\MapMonkey.exe and program_directory400=C:\destinatorApps\Map Monkey\ and his title also configured as ThunderRT6MDIForm. I Have also tried the playfile.exe example shown in other thread, but no work
    Any Idea?

    Thanks all

  • #2
    What are you trying the playfile.exe for??

    Do you have an nLited version of windows?
    PowerVoice v1 | NaviVoice Source
    GammaControl v2.4
    SKINbedder v3

    1995 Lexus SC300

    Comment


    • #3
      Hi again I'm back from a long weekend. Well I'm trying to play a sound that comes with windows installation. I have setup program_name400=c:\playfile.exe and program_params400="C:\windows\media\ir_begin.wav" for test if the sound it's played when I say "Open navigation" and navivoice recognices me and says "Opening navigation" but file it's no played.

      I have WinXP Pro SP2, without nLite nor anithing else.

      Thanks 4 your time

      Comment


      • #4
        Oh, 400 is one that's not gonna work like that. It will only open up the navigation. I hope that this will be fixed after I go all XML
        PowerVoice v1 | NaviVoice Source
        GammaControl v2.4
        SKINbedder v3

        1995 Lexus SC300

        Comment


        • #5
          And there is any way to test launching an application? I can't do work nothing I have read in http://www.mp3car.com/vbulletin/show...t=playfile.exe that this is the way to launch an application.. I'm in a mistake?

          Comment


          • #6
            Originally posted by itetcboo
            And there is any way to test launching an application? I can't do work nothing I have read in http://www.mp3car.com/vbulletin/show...t=playfile.exe that this is the way to launch an application.. I'm in a mistake?
            Also change
            program_params400="C:\windows\media\ir_begin.wav"
            to
            program_params400=""C:\windows\media\ir_begin.wav" "
            PowerVoice v1 | NaviVoice Source
            GammaControl v2.4
            SKINbedder v3

            1995 Lexus SC300

            Comment

            Working...
            X