Announcement

Collapse
No announcement yet.

Class Not Registered

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Class Not Registered

    I'm having a little bit of trouble with NaviVoice. When I talk to Boris, I can get him to tell me the current date and time, but most anything other than that causes the error message "NaviVoice 1.7 :: Class not registered", followed by the software completely becoming unresponsive to voice inputs (even saying Boris). The software still works as I can navigate its menus and exit it normally.

    To the best I can figure out, I've setup things properly. I ran ConfigureNaviVoice.exe initially. Then I edited NaviVoice.ini. Here's an abbreviated version of what's inside by relevance:
    [programs]
    program_name400_ig=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
    program_title400_ig=IntellinavWCls
    program_title405=IntellinavWCls


    It seems that any commands issued to it which are meant for another program (i.e. iGuidance), cause the software to become unresponsive. Also, I did manage to get it stuck in an infinite loop. I believe I asked for "time", and it says "the TIME is...." which kept recognizing itself?

    Thanks for this great program though. I wrote something similar to this back when I was in college using SAPI, and its definitely come a long way. Your software is 10 times better than my old software. Mine controlled Winamp, and not very well. Keep up the good work.

  • #2
    [programs]
    program_name400=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
    program_title400=IntellinavWCls
    program_title405=IntellinavWCls
    Thanks for this great program though. I wrote something similar to this back when I was in college using SAPI, and its definitely come a long way. Your software is 10 times better than my old software. Mine controlled Winamp, and not very well. Keep up the good work.
    Thanks!
    PowerVoice v1 | NaviVoice Source
    GammaControl v2.4
    SKINbedder v3

    1995 Lexus SC300

    Comment


    • #3
      I'm having this same exact problem while using RR, the only command that work are Play, Pause and Stop. Any suggestions?

      Comment


      • #4
        Originally posted by boostedGT-S
        I'm having this same exact problem while using RR, the only command that work are Play, Pause and Stop. Any suggestions?
        Did you set the INI to point to RR?
        PowerVoice v1 | NaviVoice Source
        GammaControl v2.4
        SKINbedder v3

        1995 Lexus SC300

        Comment

        Working...
        X