Announcement

Collapse
No announcement yet.

What am I doing wrong?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • What am I doing wrong?

    Me: Boris
    Boris: Listening
    Me: Open Media Player
    Boris: Opening Roadrunner

    Then the app shows a 406 but roadrunner doesn't load. the path is correct in the .ini file

    Suggestions?
    GA-K8VM800M, Sempron 64 2800+, 512mb DDR400, D-Link USB BT, Linksys .11g NIC, 250gb IDE, BU-353, SIR-ALP1 w/ MJS, DSATX 220w, DWW-700H

    Worklog: http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=65059
    Now with pictures!

  • #2
    Ok lets see. Do you have 406_RR or just 406 in the INI with RR's path?
    PowerVoice v1 | NaviVoice Source
    GammaControl v2.4
    SKINbedder v3

    1995 Lexus SC300

    Comment


    • #3
      This looks to be the relevant part of the .ini, let me know if anything else would be helpful. I obviously screwed something up bc I can't get it to open iG either... just notepad. tia

      [programs]
      program_name1=
      program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
      program_name406=C:\Program Files\Road Runner\rr.exe
      program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe

      program_directory1=
      program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe

      program_params1=

      program_title400_dest=ThunderRT6MDIForm
      program_title400_ig=IntellinavWCls
      program_title400=ThunderRT6MDIForm
      program_title405=IntellinavWCls
      program_title406=ThunderRT6FormDC
      GA-K8VM800M, Sempron 64 2800+, 512mb DDR400, D-Link USB BT, Linksys .11g NIC, 250gb IDE, BU-353, SIR-ALP1 w/ MJS, DSATX 220w, DWW-700H

      Worklog: http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=65059
      Now with pictures!

      Comment


      • #4
        Looks to me that RR should fire, I do have a 'program_directory406=C:\Program Files\Road Runner\' line but don't think it is required.

        I think you need to take the _ig off the 400 lines for IG to work and comment out or delete the current 'program_title400=ThunderRT6MDIForm' line

        Let me know if that helps at all,

        kth

        Comment


        • #5
          Originally posted by randomjohn
          This looks to be the relevant part of the .ini, let me know if anything else would be helpful. I obviously screwed something up bc I can't get it to open iG either... just notepad. tia

          [programs]
          program_name1=
          program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
          program_name406=C:\Program Files\Road Runner\rr.exe
          program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe

          program_directory1=
          program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe

          program_params1=

          program_title400_dest=ThunderRT6MDIForm
          program_title400_ig=IntellinavWCls
          program_title400=ThunderRT6MDIForm
          program_title405=IntellinavWCls
          program_title406=ThunderRT6FormDC
          Hmmmm.... that looks correct. Delete the program_title406 line and see what happens. If nothing, then I think you did something with the XML file.
          PowerVoice v1 | NaviVoice Source
          GammaControl v2.4
          SKINbedder v3

          1995 Lexus SC300

          Comment

          Working...
          X