Announcement

Collapse
No announcement yet.

CSR Bluetooth Adapter needs repluging after start

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CSR Bluetooth Adapter needs repluging after start

    Hi All,

    I am really ****d at this, and I dont know what else to change, maybe some of the wise minds here can give me a solution!

    Whenever I reboot my carpc (or boot it up when I go into the car), my BT is not recognized... the BTTray icon is Blue and Red instead of Blue and White, and if I click on it it says no bluetooth dongle is found... If I unplug the dongle and replug it in the same usb port and all, it recognizes and starts working fine....

    I dont wanna have to do this everythime tho.... any hints?

    Thanks!

    (This is one of those no-name dongles that look like a usb thumbdrive with a small antenna that swivels up and down, Class 1 300ft, works pretty far with the dongle in the trunk of my closed car and a phone about 100ft away through some walls in the garage... but this non-recognition is driving me berzerk)
    Roy

    2005 Range Rover 4.4
    Any ideas for putting a PC in this? :)

  • #2
    Billionton USBBT02 adapter needs repluging after restart

    Hi, I'm trying to solve same problem also. HELP!!

    I have billionton USBBT02 adapter...
    ----------------------------------------------------------------------

    Comment


    • #3
      I had the same issue and I fixed it by plugging my BT dongle to another USB port. That took care of it... but I REALLY think I just got lucky.
      My first attempt at a carputer.

      PM me if you're interested in a monitor faceplate for your '99-'04 Golf or Jetta. My Vortex ID is NorthAtlR32 - you can IM me there, too. Go here for more information.

      Comment


      • #4
        I think you got lucky....

        Tried numerous ports, even plugging it in a hub, and a friend of mine has the same issue with the same dongle, on multiple computers....
        Roy

        2005 Range Rover 4.4
        Any ideas for putting a PC in this? :)

        Comment


        • #5
          Originally posted by RoyN
          I think you got lucky....

          Tried numerous ports, even plugging it in a hub, and a friend of mine has the same issue with the same dongle, on multiple computers....
          If it will help, I might still have the package for the dongle I bought... I can give you the brand name... From the sounds of it, since your buddy has the same problem with the same type of dongle across a range of computers, it would appear the dongle is the issue.
          My first attempt at a carputer.

          PM me if you're interested in a monitor faceplate for your '99-'04 Golf or Jetta. My Vortex ID is NorthAtlR32 - you can IM me there, too. Go here for more information.

          Comment


          • #6
            Yeah, it seems to be really the issue...

            I havent gone deep into finding a solution, but since we are in Brazil, there arent that many options... overall the adapter is pretty good in terms of range and connection... just suck that it doesnt survive a boot!

            Oh well, i'll look into it later...
            Roy

            2005 Range Rover 4.4
            Any ideas for putting a PC in this? :)

            Comment

            Working...
            X