Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Bug Reports (FP 1.09 Take 3)

  1. #11
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82

    Volume shows 0% when waking from hibernation

    It could be just me, but when i come back from hibernation ( don't have an audigy ), the volume shows 0% even though i can hear sound. Well actually that happens sometimes...Other times, it seems to hang for a while before i can hear sound. Its bizzarre, but Frodoplayer seems to take longer than mediacar to play music after hibernating.
    The other thing is more of a feature request than a bug. I would love for Frodoplayer to be able to allow us to use the directory mode more to be like that of mediacar...with FrodoPlayer right now, i have to re-build my database everytime before i can see them, even in directory mode.

    BTW...FrodoPlayer with YAFP skin looks awesome.

  2. #12
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    did you make sure your carpc completely finished hibernating ?... I noticed that if i turn my pc off before it completely finished hibernating.. i will get problems with the sound volume etc..
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  3. #13
    Constant Bitrate jpelzer's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    NYC
    Posts
    173
    Quote Originally Posted by Cat Monkey
    new drivers...

    ye c the thing is the master vol becomes front_L+R in volume control. hitting an option tab will have a stereo track played accross all speakers. but their is no master vol control anumore just front rear sub etc ... but their is still wave which will turn down as you can guess, the level to all speakers. there must be somone with this board runnin in 5.1 . thats the via m10000 folks
    Yeah, the drivers kinda suck... I don't know of any perfect solution for the M10K. I personally gave up on 5.1 surround for movies, went back to stereo and bought a cheap crossover that gives me independent control of front level, rear level, and bass level (it has the option to drive a stereo sub, or derive a mono sub channel from the stereo in).

    Much more control, and the system actually sounds better in general for music... But movies, no luck. The big bonus of going this route, other than better musical control, is that I now have line-in and mic-in jacks free again, so I ran my XM into line-in, and a microphone in to let me run the computer as a bluetooth headset. And of course, the XM now goes to the sub correctly too.

    Not bad for $60 shipped.
    Bush: Proof that humans really did evolve from apes.

  4. #14
    Maximum Bitrate cadence117's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    520
    Okay... just nitpicking here,

    But when I put visulation on in fullscreen mode its really choppy,
    It's fine in the small window, and even if i open up WMP seperately and watch it in fullscreen, both of those are smooth
    but not in frodoplayer fullscreen.

    :I'm assuming this is because of the menu functions that are in frodoplayer fullscreen, and because the WMP fullscreen is resolution optimized or whatever

    Still'd be nice if you could fix this...
    please almighty monkey?
    mobo $130 ; 150wOpus-$200 ; 256mb pc2700 -$10 ; 120gb HDD 7200-$70 ; Lilliput TS 7"-$265 ; USB LAN-Free AR ; Rikaline 6010 GPS-$34 ; ShuttleXpress-$37
    Total = $746....Carputer = Priceless

  5. #15
    Maximum Bitrate Maņana's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    761
    Sometimes the player shows elapsed time, instead of remaining even if its set to show the remaining time.

  6. #16
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    also if your playing mp3's from a CD and switch to XM mode, the cd does not pause. So you get both the audio from XM and the CD.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  7. #17
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    Can you have the navigation un-embed when you switch to XM? I like the embedded naviagtion, but when using XM, if I have not previously exited the navigation I cannot start a new instance of it while XM is in mini-mode.

    It would be nice for it to unembed when XM is selected so when I go to Mini mode it is right there on the desktop for me, or something similar.

    Woot.
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  8. #18
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Quote Originally Posted by judoGTI
    Can you have the navigation un-embed when you switch to XM? I like the embedded naviagtion, but when using XM, if I have not previously exited the navigation I cannot start a new instance of it while XM is in mini-mode.

    It would be nice for it to unembed when XM is selected so when I go to Mini mode it is right there on the desktop for me, or something similar.

    Woot.
    yeah I agree with that, i'm running mine without embedding for that reason
    肚子笑痛了
    S60 Install

  9. #19
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. International support in FP 1.09
    By fireball106 in forum FrodoPlayer
    Replies: 47
    Last Post: 05-26-2005, 09:45 AM
  2. Bug Reports (FP 1.09 Take 2)
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 141
    Last Post: 11-01-2004, 06:59 AM
  3. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 10:24 PM
  4. Help FP 1.09 Sync
    By bbrother in forum FrodoPlayer
    Replies: 10
    Last Post: 10-20-2004, 01:22 PM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •