Results 1 to 3 of 3

Thread: MENU_keep menu open until clicked is merely missing from the config menus

  1. #1
    Maximum Bitrate wysocki's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    467
    ...since upgrading to take3, "show menu at start" doesn't stick... it goes away after a few seconds. Seems to me there was a setting for that but I can't find it anymore...
    Bump (third try!)

  2. #2
    Maximum Bitrate wysocki's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    467
    Well, it appears the "keep menu open until clicked" is merely missing from the config menus. I went into frodoplayer.ini and found the setting there which, when changed to KEEPMENUOPENUNTILCLICKED=TRUE, worked fine. (I've always talked to myself, now I'm answering my own posts.)

  3. #3
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by wysocki
    Well, it appears the "keep menu open until clicked" is merely missing from the config menus. I went into frodoplayer.ini and found the setting there which, when changed to KEEPMENUOPENUNTILCLICKED=TRUE, worked fine. (I've always talked to myself, now I'm answering my own posts.)
    Yeah, I think I hit the delete button in the wrong place.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •