Results 1 to 5 of 5

Thread: Frmdb-loadskin - 0 - Frodoplayer

  1. #1
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511

    Exclamation Frmdb-loadskin - 0 - Frodoplayer

    Hey, I have been workin on my machine, and this glitch started happening ever since about the same time I uninstalled Map Monkey (coincidence? probably) This is the error log from fperrorlog. Frodo is set too load on boot, and it was working just fine. Now it's lagging about 30 seconds too 1 min. before it starts. it works just fine once it's running, and you can re-start the program just fine, but that first time causes this error. Help??

    6/2/2005 - 4:39:11 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -
    6/2/2005 - 4:39:11 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -
    6/2/2005 - 4:51:23 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -
    6/2/2005 - 4:51:23 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -
    6/2/2005 - 4:51:42 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -
    6/2/2005 - 4:54:49 PM - 380 - Invalid property value - frmDB-LoadSkin - 0 - FrodoPlayer -

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Did you change skins ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511
    It happened before I started playing around with different skins. It seems to do it with all of them except the default skin. I tried re-downloading two skins, and it didnt fix the problem either. I have also tried re-installing FrodoPlayer, but to no avail.

  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by techy101
    It happened before I started playing around with different skins. It seems to do it with all of them except the default skin.
    Then all of them are missing something.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #5
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511
    n/m it seems to have gone away on its own randomly. Just quit happening after about 10 reboots

Similar Threads

  1. Frodoplayer and Mouse Gestures by StrokeIt
    By execute in forum FrodoPlayer
    Replies: 15
    Last Post: 05-27-2007, 03:03 PM
  2. Remote Playlist Manager for Frodoplayer - 1.0 Beta 1
    By PatO in forum Software & Software Development
    Replies: 6
    Last Post: 03-17-2005, 01:58 AM
  3. cant change skins???
    By Hell-Stopper in forum FrodoPlayer
    Replies: 19
    Last Post: 11-05-2004, 10:10 PM
  4. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 10:24 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •