Results 1 to 5 of 5

Thread: Cant get 800x600 working?

  1. #1
    Variable Bitrate we87's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    404

    Cant get 800x600 working?

    I downloaded a few different 800x600 skins, and it still displays as 800x480?

    What exactly am I doing wrong here?

    TIA
    Carputer Progress
    [||||||||||] 100%
    Finally Installed!!
    Everything is in the car and working.
    I painted the cilpboard mount and it looks good.
    Shutdown/Startup is working excellent!
    View My Progress Here

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    You don't search, do you?

    Well I went against my better judgement
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Is either what DP told you or untick "advance display options" in settings 1.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vienna, VA
    Posts
    1,375
    To be fair to the noob, that thread was like 2 years ago*.

    *which was probably the last time FP got updated anyway.


  5. #5
    Variable Bitrate we87's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    404
    Thanks for the information...But just for the record, I did search on both google and this forum, and I even read the FAQ section... But in Frodoplayer I could not find the advance display options anywhere in the settings (both set one and set two, and all the other ones)....

    I also read about changing the frodoplayer.ini file to not accept the advance display options, but in the .ini file the option wasnt there:

    The advanced settings are defined in "frodoplayer.ini"
    Under the [MAIN] tag

    USE_ADVANCED_SCREEN_SETTINGS=True

    Under the [ADVANCED] tag
    Carputer Progress
    [||||||||||] 100%
    Finally Installed!!
    Everything is in the car and working.
    I painted the cilpboard mount and it looks good.
    Shutdown/Startup is working excellent!
    View My Progress Here

Similar Threads

  1. Working Destinator PN SDK !
    By celo in forum Map Monkey
    Replies: 16
    Last Post: 02-08-2010, 06:18 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-13-2004, 10:35 AM
  3. Probl. embedding FrodoDVD with 800x600
    By swissRv in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2004, 05:39 AM
  4. "Stretched" 800x600 MediaCar F-CNS skin available
    By febsperanza in forum MediaCar
    Replies: 25
    Last Post: 06-08-2004, 01:56 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-10-2003, 05:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •