Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: [FIXED] iGuidance GPS Not responding

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    46

    [FIXED] iGuidance GPS Not responding

    Hey guys,

    When I launch IGUMPC in FW the GPS doesnt respond, none of the menus work, and none of the buttons work. It is just unresponsive.

    Has anyone encountered this problem? If so whats your solution?

    I'm using the latest IG by the way.

  2. #2
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    - Test and see if iGuidance works outside of Freeway
    - Test and see if you get the same results with FreeDrive
    - Try it using the Luna XP theme
    - Try it with a full version of XP

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by oeri View Post
    - Test and see if iGuidance works outside of Freeway
    - Test and see if you get the same results with FreeDrive
    - Try it using the Luna XP theme
    - Try it with a full version of XP
    - Works outside of FW
    - Works perfectly with RR
    - My XP Pro is a full version
    - Tried with Luna XP theme, works outside of FW but not embedded.

  4. #4
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    I thought you were using an nLited version?

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    63
    I have basically the same issue on my desktop computer (full version of XP, iG3 works in RR and alone, standard XP theme). I found that if I click the menu button while IG3 is running inside Freeway, that nothing appears to happen- but if I then close Freeway the IG3 menu is open underneath.

    Any ideas?

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by oeri View Post
    I thought you were using an nLited version?
    Nope full xp version, i'm glad someone else is having this issue also.

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    63
    If it helps, I also get the "ding" sound when I click on anything in the IG3 window (the Win XP "default beep") which you would get if you were clicking something that can't be clicked.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by mark2727 View Post
    If it helps, I also get the "ding" sound when I click on anything in the IG3 window (the Win XP "default beep") which you would get if you were clicking something that can't be clicked.
    I gotta chk if i get the ding sound also, i dotn have any speakers setup so I'm not sure.

  9. #9
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    Try replacing your Freeway.exe with this one. Let me know if that works.

    http://freeway.christiancs.com/relea....0.127-128.zip

  10. #10
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    63
    Oeri, you are some kind of coding machine. That new .exe fixes the problem on my desktop machine... I'm all ready to test it out on my carputer, can't wait!

    Thanks a ton!
    -mark

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 570
    Last Post: 11-05-2009, 03:49 PM
  2. LSX (VOID) released
    By liquid_smoke in forum RR Skins No Longer Supported
    Replies: 1302
    Last Post: 03-01-2007, 11:43 PM
  3. Getting Started with GPS
    By grepzen in forum The FAQ Emporium
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2006, 06:54 AM
  4. How to set iguidance as my gps in my road runner.
    By shinjetko in forum Road Runner
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-2006, 05:32 PM
  5. Iguidance and Rand Mcnally GPS receiver?
    By bosstone74 in forum GPS
    Replies: 8
    Last Post: 08-25-2004, 12:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •