Results 1 to 10 of 10

Thread: Video in Freeway

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30

    Video in Freeway

    Is the video part of the app working? I have downloaded, installed and config FW. Music plays fine and when I go to video I see a list of the videos in the folder I pointed to in the ini file. I can play the videos (divx.) I get sound but no picture. The screen just stays on the list of videos. Is video working for anybody? I would also like to use dual screen for video and have the video play on the second display. Thanks

  2. #2
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    Yes, video is working.

    Which version of Winamp are you using, and do you have any third-party plugins?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Newest version of Winamp running in classic mode. I have other frontends loaded. And my videos play in other apps, but in Winamp I only have sound and no video. So, maybe my problem is with Winamp?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    46
    I had this issue also... all i did was click back and forth on teh eye.. and somtimes it worked and sometimes it didnt.

  5. #5
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    Are you using any video plugins to handle special files? If so, try disabling those plugins and try again.

    If not and you are using build 127, please download this file and replace your current Freeway.exe with it.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Not sure what Plug-in you mean? I have Codec’s load to play files. I have Divx installed. I can not play divx or mp4 in winamp, just get a film icon in the video window. I can play an AVI file in Winamp. When I play the same AVI file in FW i get nothing at first, but if I click on the desktop anywhere and then click back on FW, I might get an image. But when I do get an image, it flickers. These files all play in other apps. I tried the DVD and it played and I could see the video in the main screen. I put the video in full screen then not knowing how to get back to the menus; I just double clicked on the video. That caused a runtime error.

    I am willing to try anything that might help. FYI I have not installed in my Car yet. Just using my Desktop and it is set for a very large res.

    I will try my Car PC on Sat and see how it works.
    Do you have or plan to have dual monitor support? I can not have video playing on my main screen when driving; I want all video to play on 2nd monitor.
    Thanks, Darin

  7. #7
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    I'm not sure if you've been reading my posts. Have you tried build 128?

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Sorry, Yes I have been using build 128.

  9. #9
    Constant Bitrate dvsmex's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    130
    Anyone fix this? I have the same problem. I tried using build 127, 128, 129. Stock winamp.


    Edit: I updated the video codec's and it worked.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    24
    make sure you dont have the lite version of winamp, make sure its a version after that, lite doesn't have video playback option, other front ends use diff video playback software like mplayer so that's why some other frontends do work, hope this helps

Similar Threads

  1. s-video to mini-jack video cable?
    By Xylo in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2005, 12:25 AM
  2. Trouble with PCI video card install ... help!!!
    By DonkeyBoy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2005, 04:22 PM
  3. Build my PC?
    By diddy0071 in forum Newbie
    Replies: 9
    Last Post: 07-11-2005, 12:00 AM
  4. Custom Video Switching Device
    By mbkowns in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2004, 12:10 AM
  5. Media Car video player
    By MatrixPC in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2004, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •