Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] iGuidance error: Sound files missing or corrupted...

  1. #1
    Newbie red green's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Columbus AFB, MS
    Posts
    31

    [SOLVED] iGuidance error: Sound files missing or corrupted...

    First of all, let me say that this FE has a lot of potential, and I'm already looking forward to using it for real.

    Issue: When I try to launch iGuidance, I get an error saying "Sound files missing or corrupted. Please reinstall from CD-ROM." I found a couple of similar threads (NeoCar & Centrafuse) and the issue seems to where the working directory is established. I'm using iGuidance 2.1.3 by the way. Any ideas?
    Mike

    1998 Volvo V70 R AWD
    2.3L Turbo @ 17psi, 20% Tint
    SP-13000, 7" Lilli, Opus 120, 120GB SATA, Holux GR-213, Headrest LCDs


  2. #2
    Freeway Creator oeri's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    522
    I haven't tested anything with IG 2.x. Before I even read your post, I guessed that the working directory might have been a problem. I assume IG works without being launched from Freeway? I'll try to add something to change the working directory before launching IG in the next release. I've got a few ideas.

    For now, can you try to copy your sound files from iGuidance to your Freeway directory?

  3. #3
    Raw Wave lostreception's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    NY
    Posts
    1,806
    Quote Originally Posted by red green View Post
    First of all, let me say that this FE has a lot of potential, and I'm already looking forward to using it for real.

    Issue: When I try to launch iGuidance, I get an error saying "Sound files missing or corrupted. Please reinstall from CD-ROM." I found a couple of similar threads (NeoCar & Centrafuse) and the issue seems to where the working directory is established. I'm using iGuidance 2.1.3 by the way. Any ideas?
    this i also found will happen if you try to navigate to an area for which the maps are not loaded
    eg i enter lat and lon of texas when i don thave TX maps loaded
    .______
    | '_ |__\___
    [(o)|___(o)] XB
    ._________
    | I__I I_I|_\__I
    [(o)______(o)]b VanPimpin'

    LostReceptions Apps D/L Here

    GPSGasoline- Rewriting

    Draw- SkribblePad for Touchscreens

    iGQwerty-iG3.0 Qwerty Keyboard

    CarPCNetwork

  4. #4
    Newbie red green's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Columbus AFB, MS
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by oeri View Post
    ...can you try to copy your sound files from iGuidance to your Freeway directory?
    That did it. Thanks a bunch!
    Mike

    1998 Volvo V70 R AWD
    2.3L Turbo @ 17psi, 20% Tint
    SP-13000, 7" Lilli, Opus 120, 120GB SATA, Holux GR-213, Headrest LCDs


Similar Threads

  1. Hacking Iguidance
    By Peoples in forum GPS
    Replies: 74
    Last Post: 08-28-2005, 07:40 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-23-2005, 08:17 PM
  3. Ding, no not missing sound files...
    By naveedh in forum Map Monkey
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2004, 09:32 AM
  4. Corrupted VS.net Files
    By BiohazrD in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2004, 05:53 PM
  5. After I copy files, they are corrupted.
    By Cliff in forum Software & Software Development
    Replies: 15
    Last Post: 05-17-2003, 09:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •