Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Having a problem get Freeway installed

  1. #1
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107

    Having a problem getting Freeway installed

    Having a problem getting Freeway installed
    I already downloaed the Mplayer . Downloaded tge Freeway S/W after extraction I click on the exe and it gives me a message "please obtain a copy of mplayerha.hu/ and place it in a subdirectory acalled mplayer with in the freeway directory , and thats as for as it goes Freeway does not install to make a directory Please help me figure this out , from the screen shoot freeway looks really nice I would love to use it

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Simi Valley, CA
    Posts
    211
    "You must obtain a copy of mplayer (http://www.mplayerhq.hu/) and extract it into a subdirectory named "mplayer" in the Freeway directory. Make sure you configure the Freeway.ini file, and install the fonts found in the fonts.zip file in the release directory before running." - Master Oeri

    This is the correct mplayer to download:
    http://www3.mplayerhq.hu/MPlayer/rel...w32-1.0rc1.zip

  3. #3
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107
    I already downloaded and installed the mplayer ,Do I make the Freeway directory myself or use the extracted folder freeway directory ???? if you can provide a screen shoot so Ill know exactly what you mean , also could you provide a how to on configuring the Freeway.ini ans what release folder , I am totally lost thanks

  4. #4
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107
    Does anyone have an answer ?

  5. #5
    Maximum Bitrate Maņana's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    761
    FreeWay doesnt need to be installed. Just unzip the file archive, and inside the extracted directory there should be a directory called mplayer (if not, create it). Extract mplayer into that directory, and the you're good to go!

  6. #6
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Maņana View Post
    FreeWay doesnt need to be installed. Just unzip the file archive, and inside the extracted directory there should be a directory called mplayer (if not, create it). Extract mplayer into that directory, and the you're good to go!
    I must be crazy because this ain't happening , I unzipped the mplayer in the folder mplayer that I created and still same error message . I'll start from scratch , remove all the files re download them and try it again , if it doesnt work , I'll pay someone to design a custom front end for me

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Simi Valley, CA
    Posts
    211
    http://www.mediafire.com/?cmmjdziwmdj

    I have designed you a custom front end that is identical to freeway. PM me for payment instructions. (Oeri... i'll split it with you. shhhh) Before you extract and run the executable. Download http://freeway.christiancs.com/release/fonts.zip, extract the font files, then drag and drop them into C:\Windows\Fonts.

    Is this my first spoon feed?

  8. #8
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107
    Quote Originally Posted by GiODi View Post
    http://www.mediafire.com/?cmmjdziwmdj

    I have designed you a custom front end that is identical to freeway. PM me for payment instructions. (Oeri... i'll split it with you. shhhh) Before you extract and run the executable. Download http://freeway.christiancs.com/release/fonts.zip, extract the font files, then drag and drop them into C:\Windows\Fonts.

    Is this my first spoon feed?
    Done , whats next (Thanks)

  9. #9
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107
    Ok after installing the font it installed ok Thanks again

  10. #10
    Low Bitrate Super_dave's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    107
    I got it thank you very much

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Not your typical flicker problem
    By JPuma in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 09:28 AM
  2. Xenarc Problem or Polarity Problem?
    By mbkowns in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2007, 08:57 PM
  3. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  4. power on problem ??? help please anyone
    By Pingo1969 in forum Power Supplies
    Replies: 26
    Last Post: 04-07-2004, 07:47 AM
  5. i finally installed my mp3play...but
    By perlmax90 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-2001, 10:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •