Page 9 of 17 FirstFirst 1234567891011121314151617 LastLast
Results 81 to 90 of 169

Thread: Bug Reports

  1. #81
    Variable Bitrate therussman2002's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    391

    Update to previous issues

    so the reversed scrolling thing has an option to change that i suppose

    i found a program called media monkey or something like that that let me batch-remove all my id3v2 tags from my mp3s. now almost all of them play fine... found a NiN album that wouldnt play that didnt have any tags at all, not sure whats up with that

    the on screen keyboard lag and screwups were due to the option to immediatley update the search results, and with 11000 songs, it got kinda dicey, works fine w/o that option

    now the only problem im having is that when i have frodoplayer going, and i shut the car off, the puter goes into s3 standby, when i start the car later and it comes back from standby, the volume is at 0% in frodoplayer, but the actual sound level is where it was before, i just cannot change it within frodoplayer. If i close frodoplayer open up my creative audio mixer (just volume control), and move the slider once, and open frodoplayer again, the volume control works fine. I'm assuming tho that this is a wmp problem.. boo

  2. #82
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    128
    I have a problem with Frodo's volume controller too. When I start up my computer (FP in autostart) The volume goes up to 100% the first second then it goes down to 0% and starts fading up to where it was when I closed the carputer. This is not so good for my speakers. Any solution to this?

  3. #83
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by storm
    I have a problem with Frodo's volume controller too. When I start up my computer (FP in autostart) The volume goes up to 100% the first second then it goes down to 0% and starts fading up to where it was when I closed the carputer. This is not so good for my speakers. Any solution to this?
    I may have a stray line of code in there, I will look.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  4. #84
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Quote Originally Posted by storm
    I have a problem with Frodo's volume controller too. When I start up my computer (FP in autostart) The volume goes up to 100% the first second then it goes down to 0% and starts fading up to where it was when I closed the carputer. This is not so good for my speakers. Any solution to this?
    Yeah, mine starts up really loud, "WHY ARE WE WEARING BRAS ON OUR heads......ceremonial." then goes quiet and builds up just like yours.

  5. #85
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Seattle WA
    Posts
    166

    FrodOplayer locks up when scanning MP3 directory

    Also when the player scans/adds my MP3 files it locks up at track 171 out of 3000+. I have to end task and the player only has the first 171 songs in my MP3 directory. It looks like others have had this problem, is there a fix?

    Specs:
    Win98 SE
    Epia 800
    128MB ram
    Frodoplayer 1.08
    New site at
    http://customcarpc.dreamhost.com

    http://home.attbi.com/~rbarr110

    2002 Toyota Tacoma Doublecab

  6. #86
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by ddogg_777
    Yeah, mine starts up really loud, "WHY ARE WE WEARING BRAS ON OUR heads......ceremonial." then goes quiet and builds up just like yours.
    1.08 shouldn't do that. Did you update ? Or am I insane and left that in and
    don't remember ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  7. #87
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by rbarr110
    Also when the player scans/adds my MP3 files it locks up at track 171 out of 3000+. I have to end task and the player only has the first 171 songs in my MP3 directory. It looks like others have had this problem, is there a fix?

    Specs:
    Win98 SE
    Epia 800
    128MB ram
    Frodoplayer 1.08
    Send me your error log after you try to build.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  8. #88
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Seattle WA
    Posts
    166
    I believe I patched to 1.08, Do I just copy the 1.08 patch over the executable in the installation file?

    I'll have to hook up a floppy (if I can find it) to get the error log from that machine to my desktop.

    UPDATE: There are two error logs in the FrodoPLayer directory, both are blank when I open in both notepad and wordpad???
    New site at
    http://customcarpc.dreamhost.com

    http://home.attbi.com/~rbarr110

    2002 Toyota Tacoma Doublecab

  9. #89
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    128
    I have 1.08
    One strange thing is that this only happens when I start up FP for the first time (since last boot). If I exit FP and starts it up again it doesn't do the volume thing.

  10. #90
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by rbarr110
    I believe I patched to 1.08, Do I just copy the 1.08 patch over the executable in the installation file?

    I'll have to hook up a floppy (if I can find it) to get the error log from that machine to my desktop.
    Yes, to make sure you can get a properties on the file and it should say 1.0.0.8

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 12:01 AM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 11:37 AM
  3. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •