Page 1 of 17 1234567891011 ... LastLast
Results 1 to 10 of 169

Thread: Bug Reports

  1. #1
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846

    Bug Reports

    Post Bug Reports here. If you haven't read through the other threads, don't bother.

    Frodo


    IF YOU HAVE SERIOUS ERRORS, AND YOU DON'T POST YOUR "fperrorlog.txt", I CAN'T HELP YOU ! IF IT IS BLANK, JUST SAY IT IS.

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #2

  3. #3
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Only bug I know of is the Visual/movie bug where it will minimize the video/visual every song/video change.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  4. #4
    Maximum Bitrate freestyler's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Chaska, MN
    Posts
    695
    every single time i build my database now with the latest patched version it crashes with the "has encountered a problem and needs to close." error infamous with WinXP

    it's never at the same point though, sometimes it'll happen around 1800 songs, sometimes 2400, or more.

    this did work with the very first release...

    1997 Jeep Wrangler Rugged Waves


    Ebay Stuff For Sale

  5. #5
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by freestyler
    every single time i build my database now with the latest patched version it crashes with the "has encountered a problem and needs to close." error infamous with WinXP

    it's never at the same point though, sometimes it'll happen around 1800 songs, sometimes 2400, or more.

    this did work with the very first release...
    Did you update to the newest version? 1.03 or whatever it is? I know this was a problem but I thought he fixed it.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  6. #6
    Constant Bitrate STI_FFY's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New Market, MD
    Posts
    177

    Can't see the setup screen

    I tried the player at work on my XP machine in the office, all seemed fine. Now I am trying to use it at home on another XP machine. It opens OK, skin appears to be in 800X480. When I open the settings screen, the tabs are off the top of the player's window and I can't see them. I can use keyboard commands to move around through them, but I can't see the buttons at the bottom of the screens either (also off the player's window).

    I tried changing my screen rez to no avail.

    I also changed the skin rez to other values, but it always opens at 800*480.

    Since I can't exit the setup screen once I am there (can't see the exit button) I have to ctrl-alt-delete and kill the player.

    There's no error log to send you...

  7. #7
    Constant Bitrate STI_FFY's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New Market, MD
    Posts
    177
    Oh, and I am using the 1.0.3 (latest) here, but I was using 1.0.1 at the office. Maybe I should try the previous version and see what happens?

  8. #8
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by STI_FFY
    I tried the player at work on my XP machine in the office, all seemed fine. Now I am trying to use it at home on another XP machine. It opens OK, skin appears to be in 800X480. When I open the settings screen, the tabs are off the top of the player's window and I can't see them. I can use keyboard commands to move around through them, but I can't see the buttons at the bottom of the screens either (also off the player's window).

    I tried changing my screen rez to no avail.

    I also changed the skin rez to other values, but it always opens at 800*480.

    Since I can't exit the setup screen once I am there (can't see the exit button) I have to ctrl-alt-delete and kill the player.

    There's no error log to send you...

    Turn off advanced screen settings
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  9. #9
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    IF YOU HAVE SERIOUS ERRORS, AND YOU DON'T POST YOUR "fperrorlog.txt", I CAN'T HELP YOU ! IF IT IS BLANK, JUST SAY IT IS.

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  10. #10
    Maximum Bitrate freestyler's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Chaska, MN
    Posts
    695
    mine was blank, nothing in the file....

    it just started to add files to the database and then it freezes

    1.0.3

    1997 Jeep Wrangler Rugged Waves


    Ebay Stuff For Sale

Page 1 of 17 1234567891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 01:01 AM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 12:37 PM
  3. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 07:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •