Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Changes for 1.0.4

  1. #1
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846

    Changes for 1.0.4

    Here is a brief overview of the changes.


    Day, Night Skins (And all default skins done)
    Scheduling of Day/Night Skins
    Skin Preview (both day and night)
    CPU & Memory Monitor
    FrodoMagnifier integration (as a vis mode)
    Autoplay DVD now actually starts the dvd
    Exact scaling of album art
    Folder level album art added ("album.jpg" in same folder as files)
    Option to turn off Art & Skip Art mode
    Option to turn off FrodoMagnifier & Skip Mag Mode
    Option to not allow full screen Vis (But still allow Full screen video)
    Mini-Mode will now "roll-up" (Click the title bar)
    Option to jump to Vis/Video mode on Play
    Added Song Display options:
    (Artist - Title)
    (Title - Artist)
    (Title)


    Some bug fixes.
    And probably some additions.


    And read the requirements !
    http://www.mp3car.com/vbulletin/announcement.php?f=47
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #2
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Ooh, it just keeps getting better!

  3. #3
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Sweet! Can't wait. Just a quick question. Did you ever figure out how to keep the vis/videos from minimizing between play of differant songs/videos?
    Thanks a lot frodo!
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  4. #4
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Oh crap, just saw that you have already released it. I guess I will find out for myself
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  5. #5
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    I installed it on two differant computers and I am getting the same problem. It keeps crashing. I don't think it matters what I am doing, it is just after a certain amount of time that it does it. I downloaded all of the required programs and I am doing the same things as I did before but it still crashes. Anyone else having this problem?

    EDIT:
    Well, I have no idea what is causing it to crash. It seems pretty random too me. Like I said it is happening on two computers so I don't know if anyone else is having this problem or not.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  6. #6
    Maximum Bitrate Naamanf's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    508
    I am also having problems with it crashing. It crashes while rebuilding the database everytime. It also crashes when I am doing nothing. Nothing is logged in the error log but windows says that it is a problem with the NTDLL.DLL or something like that. Don't think that helps much, but next time I get a chance I will try to get something a little better.
    2007 Tahoe
    Opus with iBase 896 and Pentium M 735 Transflective Xenarc Alpine DVA-9861, PXA-H900, Sinfoni 45X2 (2) 90x2, Genesis Dual Mono, JL 1000/1 (2), Focal Be tweeters, ScanSpeak Revelator Mids, Dynaudio MW170, Dayton 12" Ref.

    My Install

  7. #7
    Variable Bitrate wkolodny's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    DC
    Posts
    326

    Similiar Problems

    It does seem less stable then the last release. After I had downloaded and installed all of the requirements 1.03 was pretty stable. 1.04 crashes during startup and hiberantion randomly now. No errors in the log either.

  8. #8
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by Naamanf
    I am also having problems with it crashing. It crashes while rebuilding the database everytime. It also crashes when I am doing nothing. Nothing is logged in the error log but windows says that it is a problem with the NTDLL.DLL or something like that. Don't think that helps much, but next time I get a chance I will try to get something a little better.
    I am getting the ntdll.dll error too. Always happens when rebuilding the database. Still has the problem with the vis/videos when going to the next song/video it will minimize the vis/video. depending on what visualization I am still having problems minimizing them by clicking the screen. Some work and some don't. Also, the jump to vis/video on play feature isn't working on mine.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  9. #9
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    I finally got my whole database of songs added (over 9000 songs). The only way I could get it to work without crashing is to have the "show progress" option enabled. I don't know why that would make it not crash but that is the only time when it would add all of my songs. Not sure if that was just a coincidence.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  10. #10
    Variable Bitrate wkolodny's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    DC
    Posts
    326

    After loading and restarting it shows 0 songs

    Does anybody still see their songs in the database listing after exiting frodo? Mine alwasy goes back to Zero. I still can see the songs in the interface when searching and playing.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •