Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Problems with frodo

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    35

    Problems with frodo

    Once installed the skin on having restarted frodo shields himself me . Which is my problem ?
    I have everything installed except ....Directshow filter for Ogg Vorbis Audio, Real Alternative, Quicktime Alternative.

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    I'm sorry but I can't understand your English. Ask in spanish and hopefully someone will help you.


    And as for everyone else, If you can't be helpful, don't post any more bull**** spanish.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    35
    ok, cuando instalo un skin al reiniciar el programa (Frodopalyer) se me queda bloqueado, cual es el problema.

  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    What skin are you using ? Did you update to 1.08. What do you mean by blocked or shielded ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    35
    skin MMI Blue 800x600 y si actualice a la version 1.08

    What do you mean by blocked or shielded ---> no puedo usar ninguna funcion o boton

  6. #6
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by Kenzo
    skin MMI Blue 800x600 y si actualice a la version 1.08

    What do you mean by blocked or shielded ---> no puedo usar ninguna funcion o boton
    Creo que yo tenia el mismo problema una vez. Creo que yo 'uninstalled' el programa, bore el 'folder' y se lo reinstale. Disculpame pero no se todas las palabras en espanol
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by brady
    Creo que yo tenia el mismo problema una vez. Creo que yo 'uninstalled' el programa, bore el 'folder' y se lo reinstale. Disculpame pero no se todas las palabras en espanol
    gracias brady tu espaņol es mejor que mi ingles , si ya hice yo eso y sigue pasando lo mismo...

    otra cosa....que tipo de fuente de alimentacion se usa en el coche para conectar el pc

  8. #8
    Variable Bitrate Mitokondria's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Kenzo
    otra cosa....que tipo de fuente de alimentacion se usa en el coche para conectar el pc
    Necesitas un Opus Power Supply. Lo vende en la tienda de mp3car.com.
    - 3+ years & still no carputer!
    - Done collecting parts
    - Currently planning setup

  9. #9
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by Kenzo
    gracias brady tu espaņol es mejor que mi ingles , si ya hice yo eso y sigue pasando lo mismo...

    otra cosa....que tipo de fuente de alimentacion se usa en el coche para conectar el pc
    Como dijo Mitokondria el Opus es lo mejor solucion porque no requere mucho trabajo. Cueste mucho pero hace todo.
    No se porque tu frodoplayer todavia no sirve. Usas Windows XP, no?
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    35
    si, uso windows xp profesional y tengo instalado todo lo que pide...funcionar me funciona excepto cuando cierro el programa con la musica sonando o pongo otro skin

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Hard drive shock problems.
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2005, 04:37 PM
  2. Switch between Frodo player and GPS (IGuidance)?
    By Nanozic in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2004, 02:58 AM
  3. Setup nearing completion, having all kinds of problems (yeah i did a :search:)
    By therussman2002 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2004, 07:09 PM
  4. Frodo Player
    By jjh221 in forum FrodoPlayer
    Replies: 7
    Last Post: 06-12-2004, 09:52 AM
  5. sv24 video problems again
    By Holden__V8 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2003, 10:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •