Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: yet another frodo install with problems.

  1. #1
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763

    Unhappy yet another frodo install with problems.

    Ok I am not good at diagnosing the problem within frodoplayer... sorry.

    Anway, I got a fresh install - installed all "system requirement", "frodo base isntall", unziped the patch in frodo's directory.

    Rebooted.


    runing frodo I get a "cannot open database" or something like that.
    the errorlog file have

    2004-08-26 - 04:18:15 - -2147024769 - Automation error
    The specified procedure could not be found. - MainModule-MakeConnection - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - frmDB-tmrInitialize_Timer - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - -2147024769 - Automation error
    The specified procedure could not be found. - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 04:18:17 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    (last line repeated 1000+ times)

    I gotta kill the application in order to proceed with something else.


    what do I miss???
    -Mars

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    try reinstalling MDAC
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    That is what I tough - MDAC prob, but since it was freshly installed...

    anyway, I'll perform that right away.

    Thanks Frodo.
    -Mars

  4. #4
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    re-run MDAC from frodoplayer.com - the executable.
    Frodoplayer still perform the same way.
    2004-08-26 - 07:16:54 - -2147024769 - Automation error
    The specified procedure could not be found. - MainModule-MakeConnection - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 07:16:55 - 91 - Object variable or With block variable not set - frmDB-tmrInitialize_Timer - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 07:16:55 - -2147024769 - Automation error
    The specified procedure could not be found. - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 07:16:55 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    2004-08-26 - 07:16:55 - 91 - Object variable or With block variable not set - MainModule-MasterListsFillFromQuery - 0 - FrodoPlayer -
    I would like to manage to pass this bug


    Thanks a lot.
    -Mars

  5. #5
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    reinstalled MDAC 2.8 directly from microsoft website. Still same thing. can we uninstall this and reinstall it? haven't found a way in "add / remove programs"

    anyway, its does not seam to work
    -Mars

  6. #6
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    Don't you have to uncompress the patch then copy paste it into the directory? Not Extract into?
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  7. #7
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    well, I unzipped the patch and copied the files over the older ones in the directory - but this cannot be the issue as the software should run the same way with or without the patch... there was some bug fix, but I do not think it concerns this.


    can that be related to VB runtime? The software visually displays before getting an error (I see the skin, then an error message, then I click OK then it lags (uses 90+% CPU) and doesn't do anything - I need to kill it, and there are lots of the same line in the errorlog)

    What is "with block variable"?
    -Mars

  8. #8
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    frodo?
    -Mars

  9. #9
    Maximum Bitrate Marsupial's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montreal
    Posts
    763
    sorry about posting, bumping, reposting... but hey...

    I totally uninstalled frodoplayer, reinstalled MDAC, reinstalled frodoplayer (without the patch) in an alternate folder - still nothing.

    cannot open database.

    someone help
    -Mars

  10. #10
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Try reinstalling Jet
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Problems with frodo
    By Kenzo in forum FrodoPlayer
    Replies: 17
    Last Post: 10-08-2004, 11:57 AM
  2. install guie frodo soft?
    By Kenzo in forum FrodoPlayer
    Replies: 20
    Last Post: 08-01-2004, 07:24 PM
  3. DLink DSB-R100 Install Problems
    By paiged in forum General Hardware Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 07-20-2004, 06:56 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 05:37 AM
  5. First generation install in ...but I have too problems.
    By Skraggy_uk in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2003, 01:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •