Results 1 to 2 of 2

Thread: Video problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    28

    Video problems

    Hey all...

    Been using Mediacar (When my dumbass Lilliputs let me use the right side of the screen) up til recently. Now switched over to FP for obvious reasons.
    Thing is, some of my video files (DivX & WM) that played fine in MC won't play in FP, I just get audio. No codecs have been changed and I tried MC again to make sure but they still work in there. What gives?

    Rob.

    BTW I have MP9 installed.

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    If they will play in media player, they will play in frodoplayer.

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Similar Threads

  1. Weird problems with video and ME 2.1
    By Rireal in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2004, 06:33 PM
  2. FV24 and DC10+ video caputure board problems
    By komarak in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2004, 06:32 PM
  3. m10000 video out problems
    By siueclipse in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-27-2004, 05:02 PM
  4. Shuttle XPC SS40G - 3D Video problems
    By dekodan in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-2003, 11:42 AM
  5. sv24 video problems again
    By Holden__V8 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2003, 09:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •