Results 1 to 5 of 5

Thread: Frodoplayer + WMP 10 = No Volume?

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599

    Frodoplayer + WMP 10 = No Volume?

    Anyone using FP 1.08 and WMP 10? After installing WMP 10 I have no volume control. It's stuck @ 53%!!! AAAHHH!

  2. #2
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    Turns out I was wrong. I uninstalled WMP 10 and installed 9 again. I have no volume control other than my HU. Gonna start a new thread.

  3. #3
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    AFAIK FP & WMP10 Work fine together, been using them together since 10 came out

  4. #4
    Maximum Bitrate wysocki's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    467
    How do I determine that I'm using either Winamp or WMP as the mp3 player within FP? Can others be used, like Media Jukebox or Media Center?

  5. #5
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    FrodoPlayer uses WMP 9 or 10 exclusively.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  2. Frodoplayer volume probs
    By SteveC in forum FrodoPlayer
    Replies: 9
    Last Post: 10-12-2004, 01:53 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 02-11-2004, 10:59 AM
  4. WMP and OGG, 10 reasons why i hate M$
    By phat_bastard in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2003, 10:38 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 11-12-2003, 09:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •