Page 4 of 28 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 31 to 40 of 280

Thread: Bug Reports 1.09

  1. #31
    Maximum Bitrate GruvThang's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Northern Virginia, USA
    Posts
    683
    It was posted here just for reference, to try to help others, and to correct my inattention to details.

    It was already corrected in another thread, I already posted Frodo's response in

    But to answer your question: yes default skin

    Windows XP SP2
    mediaplayer 10
    [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

  2. #32
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Just for reference: 1.08 skins will NOT work in 1.09.

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #33
    Nic
    Nic is offline
    FLAC Nic's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,047
    ****
    Signature: [==||========] 20% complete

  4. #34
    Nic
    Nic is offline
    FLAC Nic's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,047
    /me cries
    Signature: [==||========] 20% complete

  5. #35
    Maximum Bitrate GruvThang's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Northern Virginia, USA
    Posts
    683
    well talk to the skin writer, and if it was you, get to work!
    [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

  6. #36
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Just get out the new skin texts, and the old, and compare
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  7. #37
    FLAC
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Marietta, GA
    Posts
    1,134
    The main thing I want is XM radio ..... unfortunately I can't get FP to launch it. I have FP set to COM3 and XMR set to COM3 but no talky...?? Please help me fix this first..

    Another issue... the FP screens start in the bottom righthand corner with the bottom of them cut off...until I resize the taskbar. Then the screens appear in the proper place and centered. This causes problems at startup.
    MikeH

  8. #38
    Maximum Bitrate more mods's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Atlanta, Ga.
    Posts
    873
    anti-bug report.

    Everything I have tried so far works on Windows ME!
    It's the cake having/eating thing.

  9. #39
    Maximum Bitrate carpcnoobie's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    565
    First, I'm a newbie to FrodoPlayer. But I'll talk about that in the other thread.

    I'm not sure if this is old or not, but it seems when I play a song and exit, when I come back the title is displayed as normal. But if I do a 'find' and play the song from there, when I exit and come back, the song title is not displayed. Just the bit rate and time. Song still plays.
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

  10. #40
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    In a barn
    Posts
    153
    gdiplus.dll could not be found in c:\program files\frodoplayer; c:\winnt\system32; c:\winnt\system; yadda yadda yadda. installed everything u needed me to install that i saw in the fp .08 im runnen 2k sp4 on it
    When in doubt, moo at things.

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 12:01 AM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 11:37 AM
  3. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  4. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •