Page 6 of 28 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 280

Thread: Bug Reports 1.09

  1. #51
    Variable Bitrate streetknight's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    237
    Quote Originally Posted by Bravellir
    Go to settings and in misc page deselect "Use advanced screen settings in frodoplayer.ini"
    thats urthet man i mean monkey after frodo. time to start testing it out now

    By the way love the lil guy in thesettings menu. too bad i have not hooked up to the audio at work.
    also total newbi q's how do i get my video to work? like my mpg's

  2. #52
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by MikeH
    The main thing I want is XM radio ..... unfortunately I can't get FP to launch it. I have FP set to COM3 and XMR set to COM3 but no talky...?? Please help me fix this first..

    Another issue... the FP screens start in the bottom righthand corner with the bottom of them cut off...until I resize the taskbar. Then the screens appear in the proper place and centered. This causes problems at startup.
    XM, I will investigate, anyone have it working ?

    As for the screens, you can edit the advanced screen settings
    in frodoplayer.ini, or turn off advanced screen settings in the
    settings menu.

    Frodo
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #53
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by carpcnoobie
    First, I'm a newbie to FrodoPlayer. But I'll talk about that in the other thread.

    I'm not sure if this is old or not, but it seems when I play a song and exit, when I come back the title is displayed as normal. But if I do a 'find' and play the song from there, when I exit and come back, the song title is not displayed. Just the bit rate and time. Song still plays.
    Can you elaborate ? I don't get it.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  4. #54
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by nappyjim
    when using the 800x600 skin, the setting button does nothing. no way to exit or chnage any setting besdies ctrl-alt-delete
    There is no 800x600 skin. Only the 800x480 that was included.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #55
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by pyros
    in the album art viewer... i see "!THISDIR!" in every directory and its just before the home and back buttons....
    Means files in the current directory.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  6. #56
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by vipergda
    Hey donít know if I just canít find it or what but I thought u said u added a way to eject a cd can I just not find it or did i read something wrong in the fp 1.09 status report thread

    Thanks for all your hard work frodo u are the greatest
    Hold down on playlist for 4 ticks.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  7. #57
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by Squid
    Okay... maybe it's me... I can't figure out how to make a video full screen...
    All I can get is the almost full screen with title bar and controls below...

    I see a click count of 1 brings up the directory... and click count of 2 goes back to frodoplayer... 3 did nothing...

    What am I missing?

    Thanks

    -Squid
    Turn off the "always show" options for fullscreen in the settings.
    Then they will only show up when you click the screen.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  8. #58
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    232
    FP starts up and then it goes to some mode where there is only a ">" button in the bottom left of the screen. I can click the button and get a menu w/ 3 buttons. I click exit.. and it flashes back to frodoplayer, then goes right back to the same thing.

    I am running winXP pro sp2.

    here is my error log.

    10/16/2004 - 4:45:06 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:06 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:06 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:06 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:14 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:14 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:14 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:45:14 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-ShuffleArray - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:48:24 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:48:24 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:48:24 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:48:24 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:18 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:18 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:18 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:18 PM - 9 - Subscript out of range - frmWebServer-GetPersistantObjects - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:20 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:20 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:20 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-doRandomShuffle - 0 - FrodoPlayer -
    10/16/2004 - 4:50:20 PM - 9 - Subscript out of range - frmDB-ShuffleArray - 0 - FrodoPlayer -

  9. #59
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by FunkDaMonkMan
    FP starts up and then it goes to some mode where there is only a ">" button in the bottom left of the screen. I can click the button and get a menu w/ 3 buttons. I click exit.. and it flashes back to frodoplayer, then goes right back to the same thing.

    I am running winXP pro sp2.

    here is my error log.

    You have the remote trigger for the camera on, and something on
    that port is triggering it.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  10. #60
    Variable Bitrate WeeZyFellA's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New York
    Posts
    322
    Quote Originally Posted by frodobaggins
    There is no 800x600 skin. Only the 800x480 that was included.
    i should of know, but i still clicked on the 800x600 skin and cant get the menu button to work....when will the skin change to night mode??


    100 posts

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 12:01 AM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 11:37 AM
  3. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  4. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •