Page 7 of 28 FirstFirst 1234567891011121314151617 ... LastLast
Results 61 to 70 of 280

Thread: Bug Reports 1.09

  1. #61
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by WeeZyFellA
    i should of know, but i still clicked on the 800x600 skin and cant get the menu button to work....when will the skin change to night mode??
    You can change the skin back in frodoplayer.ini
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #62
    Maximum Bitrate Maņana's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    761
    Thanks again for 1.09 Frodo =)
    Unfortunately I have a problem... The Remaining Time does not work. It always counts down from 24:00:00 and the "progress" slider is always on the right side, if you move it the Song starts again.

  3. #63
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by Maņana
    Thanks again for 1.09 Frodo =)
    Unfortunately I have a problem... The Remaining Time does not work. It always counts down from 24:00:00 and the "progress" slider is always on the right side, if you move it the Song starts again.
    You don't have wmp 9 or 10 installed.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  4. #64
    Maximum Bitrate Maņana's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    761
    Damn, I'knew i had forgotten someting... New formatted, sry

  5. #65
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by Maņana
    Damn, I'knew i had forgotten someting... New formatted, sry
    Read my "I'm Stupid" thread, you will feel better.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  6. #66
    Maximum Bitrate Maņana's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    761
    Glad to know I'm not the only one

  7. #67
    Maximum Bitrate carpcnoobie's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    565
    Quote Originally Posted by frodobaggins
    Can you elaborate ? I don't get it.
    I'll try.

    If I'm playing a file that I've used the "FIND" feature to play, it will play like normal in FrodoPlayer. However, if I shut down the program, the next time I use FrodoPlayer it continues to play where it left off, however there is no song title listed.

    Also, the list of songs that I searched for is no longer listed when I come back to FrodoPlayer.

    Example: I searched for one song (only have one CD copied to laptop). I did a find for title "Caroline". It played "Caroline" just fine. "Caroline" was the only song listed on the playlist. "Caroline" was shown in the upper right hand corner. However, when I came back to FrodoPlayer after exitting the program, I came to THIS. Still playing "Caroline" exactly where it left.
    Attached Images Attached Images  
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

  8. #68
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by carpcnoobie
    I'll try.

    If I'm playing a file that I've used the "FIND" feature to play, it will play like normal in FrodoPlayer. However, if I shut down the program, the next time I use FrodoPlayer it continues to play where it left off, however there is no song title listed.

    Also, the list of songs that I searched for is no longer listed when I come back to FrodoPlayer.

    Example: I searched for one song (only have one CD copied to laptop). I did a find for title "Caroline". It played "Caroline" just fine. "Caroline" was the only song listed on the playlist. "Caroline" was shown in the upper right hand corner. However, when I came back to FrodoPlayer after exitting the program, I came to THIS. Still playing "Caroline" exactly where it left.

    Yeah that's going to happen.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  9. #69
    Maximum Bitrate GruvThang's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Northern Virginia, USA
    Posts
    683
    Quote Originally Posted by frodobaggins
    Yeah that's going to happen.
    Yes, I love that kind of tech support!

    1.09 is great!
    [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

  10. #70
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    - Mini mode forgets its last location (intentional?)

    - Quite a few of my songs do not display the correct track number, instead they show 00

    - Is the XM configureable? Can I hide the channels I dont want to see?

    - Is the font color changeable (I havent looked into skinning anything yet) butI think the blue will be hard to see during the daytime hours.
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 01:01 AM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 12:37 PM
  3. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM
  4. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •