Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 45

Thread: Boy this is annoying - No volume in FP

  1. #11
    Whistle Tip pimpJ's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Metro, TX
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by judoGTI
    LOL! Sorry, that sentence cracked me up.

    "excuse me folks, tI'll take care of this one...."


    lol! great!
    everything's under control

    nothing to see here folks..

    I need some more cheesy 1970s cop lines
    I consider that our present sufferings are not worth comparing with the glory that will be revealed in us.

    www.neoterikos.com

  2. #12
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    Alright pimpj, that fixed the problem in the log file but I still have no volume control. What now? When I click on Vol+ or - It does nothing. But when frodo starts the volume goes slowly up until 52%. I don't get it...

  3. #13
    Whistle Tip pimpJ's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Metro, TX
    Posts
    523
    .. I don't know about that one specifically. Check out frodo's list of things to check before asking him a question, then ask him
    I consider that our present sufferings are not worth comparing with the glory that will be revealed in us.

    www.neoterikos.com

  4. #14
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    OMG, I know what it is.

    HOLD IT DOWN
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #15
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Hmmm, I need a new smiley for this one............ahh, this one's cool


  6. #16
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    Umm, no. The volume button wouldn't work in FP. Period.

    Well I got tired of messing with it. So, I formatted the damn thing last night and installed MCE 2005. When I get Frodoplayer back on, I'll let you know if it's fixed.

  7. #17
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    weird...MP9 installed too?

  8. #18
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    Quote Originally Posted by ddogg_777
    weird...MP9 installed too?
    Tried MP9 and MP10. No difference.

  9. #19
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Quote Originally Posted by voidunknown
    Umm, no. The volume button wouldn't work in FP. Period.
    So, when you click on the up or down it doesn't adjust? It just stays at 52%...

  10. #20
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    Yep. Annoying as ****.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Sound Volume Issues
    By ether in forum Media Engine
    Replies: 2
    Last Post: 08-02-2004, 01:24 PM
  2. Humble thoughts about FP...
    By technopsych in forum FrodoPlayer
    Replies: 8
    Last Post: 07-13-2004, 12:58 AM
  3. Volume Control
    By storm in forum FrodoPlayer
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2004, 01:02 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 02-11-2004, 11:59 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 11-12-2003, 10:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •