Page 10 of 15 FirstFirst 123456789101112131415 LastLast
Results 91 to 100 of 142

Thread: Bug Reports (FP 1.09 Take 2)

  1. #91
    Variable Bitrate hevnsnt's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    300
    Any way of centering the currently played song? It sucks when you are on all music, and you are going to add a song to your fav's, but you have to scroll down a bit so you can click-hold on it. It would be nice if the currently played song was always in the middle, instead of at the bottom.
    www.i-hacked.com Hardware hacking articles

  2. #92
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    I dont know if much can be done with it, when you reenter the XM screen it goes back to the last channel you were playing but it moves the highlight back to channel #1 so if you press channel forward it starts taking you from channel 1 up, also when you are pressing channel up or down if you press it more than 4 times it will move the highlight to the correct channel but it wont actually change to that channel. it will stop like 1 or 2 channels before.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  3. #93
    Variable Bitrate LanoX's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    280
    I got a problem i am sorry if this has been answered, i tried using search but could find as i wasn’t sure on how to look for it.

    I downloaded brushed aluminum skin and for some reason when i install it everything works, but when i click on menu nothing happens it just stays in the music player section ..

    Lano thanks
    [|||||-----] 95% complete

  4. #94
    trdcpu's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Colorado
    Posts
    312
    yeah, im having problems as well, when i start FP, it loads up, then im unable to select anything or click on anything, and its basically frozen.

  5. #95
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by trdcpu
    yeah, im having problems as well, when i start FP, it loads up, then im unable to select anything or click on anything, and its basically frozen.

    The 1.08 skins do not work on 1.09.

  6. #96
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by frodobaggins
    Quote Originally Posted by Konrad
    Because I think that this green number looks out of place. For example your minimode: The skin is grey and the appearing number is green.

    Can't you make it possible to change the color of the number or make it possible to move it out of the screen for those who don't want to use it ?
    I believe the font color for the counter is in the skin, if it isn't, it's
    an unintentional omission on my part, will check.
    Just a suggestion or compromise if you don't mind .
    I'd still rather like it as described in my quote. But if you really don't want to change that, can you at least change the code so that the 0 isn't shown ? If I double-tap the screen to bring up the OSK I see the 0 appear two times for a short moment. It'd be enough if the number is just shown when it's bigger than 0.
    Just wanted to add that .

  7. #97
    trdcpu's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Colorado
    Posts
    312
    Quote Originally Posted by abfgry
    The 1.08 skins do not work on 1.09.

    oh great, you just answered my question, except i was using winamp skins, oh wow, thanks for your help, wonderful, you sir are brilliant.

    im actually using the new skin by frigor, but the problem happens with either, the stock 1.09 skin, frigors skin, or the spaced out 1.09 skin.

  8. #98
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    There's a bug in the transparency of the playlist builder.

    As you can see in the attached screenshot the textfields are just transparent where text is shown (see right textbox, Overseer songs). The rest ist black as you can see below those two selected songs. The same bug also appears in the other two textboxes.
    Attached Images Attached Images  

  9. #99
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    With the XMPCR, I often remove it from my car during the day to listen to it at my work PC. In my car I leave it in hibernation on channel 202. When I leave my work PC, I shut it down on channel 152. When resuming in my car this causes FrodoPlayer to hang with no screen repaint. I am pretty sure this is caused by hibernating on one channel and trying to resume with the XMPCR set to another. Can this be addressed?
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  10. #100
    Variable Bitrate Frigor's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Faenza, Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by Konrad
    There's a bug in the transparency of the playlist builder.

    As you can see in the attached screenshot the textfields are just transparent where text is shown (see right textbox, Overseer songs). The rest ist black as you can see below those two selected songs. The same bug also appears in the other two textboxes.
    I also experienced that the transparence in this panel is also "recursive"....
    as you can see in attached shot (made a shoking bg color to better see the problem ), in the TypeList and in the FromList, the "transparence" is just the first vertical column (about 22 pixels) recursivly repeated, while in the ToList it repeats the first line.

    Not really a problem, I nearly ever use this panel, and it can be fixed using a solid bg color... just to let you know....

    BTW... news about the "keypress" function in exit mini menus?
    Attached Images Attached Images  
    BMW E36 Project [ =======§== ]
    Hardware:
    Lilliput 7" Touchscreen - Epia M-10000 - HQCT 1.0 FM Radio - 2.5" 80Gb - USB GPS
    Software:
    FrodoPlayer 1.10 & MapMonkey with FriBruMet Skins by Frigor.

Similar Threads

  1. International support in FP 1.09
    By fireball106 in forum FrodoPlayer
    Replies: 47
    Last Post: 05-26-2005, 10:45 AM
  2. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  3. Help FP 1.09 Sync
    By bbrother in forum FrodoPlayer
    Replies: 10
    Last Post: 10-20-2004, 02:22 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 10-18-2004, 02:25 PM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •